Byggestart👍

I dag begynner byggearbeidet på infrastrukturen til byggefeltet vi skal bygge å bo på Langenes. Da er vi i gang, endelig. Dette har tatt tid. I 2004 snakket vi om å kjøpe ei tomt. I 2006 overtok og kjøpte vi oss inn. I 2009 gikk reguleringsplanen igjennom. Så ble det lovlighetskontroll, forsinkelser, naboklager, rekkefølgekrav og mye mer. Hadde vi visst hva vi bega oss utpå hadde vi snudd og løpt en annen vei. Men vi visste ikke, som med så mye annet her i livet. Og det kan være like greit. Nå satser vi på at resultatet blir bra👍

Da er helga over og jeg har fått unna en hel del som har ligget på vent. Vinduene er vasket både utenpå og inne. Det trengtes.

Jeg har fått lest ut denne kloke boken. Her var det mye nyttig å ta med seg📚

Jeg fikk gått tur før et sårt tiltrengt regnvær meldte sin ankomst i går ettermiddag.

Naturen viser seg i all sin fargeprakt her på Sørlandet nå. Det har regnet i natt, men om det er nok og monner mot skogbrannfaren tror jeg ikke.

Kvernhus er full av belter med vannliljer nå.

Hver gang jeg går forbi dette lille treet tenker jeg: hvilken eleganse❤️

Jeg elsker alle disse fargene.

Denne fikk meg til å tenke på mamma, hun elsket alt som var rødt og røde roser. En av de sangene jeg forbinder mest med mamma er Rose garden. Jeg har ikke tall på alle gangene hun har sunget den for oss.

Jeg vil ønske alle en fin mandag, med eller uten regn🌞💦

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s