Lørdagsstemning.

Tilbake i Søgne var det nok en gang klart for et aldri så lite cafebesøk på Frk. Lyng. Tove og jeg labbet opp og mens hun hentet to bøker på biblioteket dro jeg innom mega og hentet pakke til Per Svein. Batterikapasiteten på I-phonen hans var under elendig da vi var i Italia. Derfor sendte han en mail til onkel conocophillips og klaget sin nød. Resultatet av klagen kom i posten i dag.

Deretter var vi klare for å booke inn på Frk .Lyng.

Vi ble en god gjeng. Siri og sønnen David dukket også opp etterhvert og Tore Olsen stakk plutselig innom etter å ha truet med det i et år. Han ble hjertelig tatt i mot. Broder Ole rakk ikke mer enn en liten smak av maten før brannalarmen gikk og de måtte rykke ut til en øy og så enda en til.

Linda tok med dogibag hjem. Linda var der for første gang i år siden hun dette året har jobbet helg etter helg. Derfor ble det ny av året i parantes.

Det ble en trivelig stund før vi gikk hver til vårt. Nå skal jeg vaske loftet før jeg fortsetter å sy sammen et dobbelt lappeteppe. Jeg har sydd sammen en halvdel og holder på med den andre. Når det er gjort syr jeg dem sammen og vips har jeg et dobbelt sengeteppe👍

Jeg ønsker alle en super lørdag❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s