Tilbake til hverdagen🌞

Tirsdag var hjemreisedag fra Italia og vi hadde god tid på å få handle med oss italienske spesialiteter fra Sienas beste delikatessebutikk. Alt gikk bra frem til vi kom til Pisa flyplass. De drøye to timene vi var der ble tilbragt i kø, i varmen uten noe slags aircondition. Vi sto i kø ved innsjekk i evighet, så i sikkerherskontrollen, toalettkø og så boarding. Det var deilig å få satt seg på flyet og vi trodde alle at baggasjen var sendt videre for det da de i Pisa. Da vi landet i Oslo fikk vi beskjed om at baggasjen måtte hentes ut og sjekkes inn igjen. Når man kom fra Pisa måtte man alltid det, selv om de i Pisa sa noe annet. Per Svein skulle videre til Stavanger for utreise og jeg skulle til K- byen. Jeg hadde to kofferter med hjem siden gubben ikke skulle hjem. Heldigvis gikk jeg ikke innom taxfreebutikken. Jeg rakk innsjekking med ti minutters margin. De som skulle reist til Ålesund ti minutter før meg kom ikke med sitt fly.

Jeg løp gjennom sikkerhetssjekken og innom toalettet og fikk slengt meg nedpå en stol i det de ropte at nå måtte vi boarde. Per Svein hadde en drøy halvtime ekstra på seg før han dro videre til Stavanger. Flyet mitt landet ti minutter før tiden og da sto Tove og ventet på meg og kjørte meg hjem. Helt fantastisk👍

Dagen etter stilte tre av oss fra Gjør Søgne greit igjen i formannskapsmøte. Vi vil være til stede for å minne politikerne på at de er våre folkevalgte og at de sitter på vegne av oss alle på godt og vondt. Vi kommer til å fortsette med dette og trappe opp fredsarbeidet og t- skjortesalget til høsten. Vi tar ferie samtidig med politikerne.

Foreldrenettverket har fått nytt styre som skal jobbe med evalueringen av mobbeloven som kommer i mai neste år. De som trenger et nettverk eller er interresert i mobbesaken bør legge seg til i vår facebookgruppe.

Alle ungene er nå ferdig med sine eksamener og i rute for nytt semester. Ambisjonsnivået og forutsetningene er forskjellige. For Robert er målet å komme seg igjennom med ståkarakterer og klare dette samtidig med de utfordringer mobbeskaden gir og hovedomsorgen for to barn. Han klarer å løse dette på en glimrende måte. Daniel og Benedicte jakter på toppkarakterer og gjør det veldig bra karaktermessig. Alle tre yter sitt beste og klarer å nå sine mål. Alle tre klarer det umulige👍

Robert har fått praksisplass på Energiverket til høsten og kan nå konsentrere seg om hus, hjem og barn etter et heftig skoleår. De var innom en tur i går og fikk litt sommergaver fra Italia. I dag har de fikset pass for famileturen til Danmark. Et pass åpner jo også opp for muigheten for andre utenlandsreiser.

Jhonny hadde fått ansiktsmaling på SFO i går.

I går kveld hadde jeg en berikende damekveld i byen. Disse treffene gir alltid godt med påfyll til sjel og kropp❤️

Kristoffer og Synne kom tilbake fra et nesten to uker langt opphold i Andalucia i går og jeg gleder meg til å høre ordentlig om hva de har opplevd. Vi har fått mange bilder i familiechaten.

Mandag starter man på veien inn til byggefeltet på Langenes og da er vi vel ordentlig i gang.

Sommeren har vart en måned her sør og det kan jeg aldri huske å ha opplevd så tidlig før. Jeg er strålende fornøyd, måtte det bare vare og vare. Litt regn på natta hadde gjort seg nå på grunn av skogbrannfaren, men vi får bare følge instruksene til brannmannskapene så lenge.

Sørlandet er på sitt aller vakreste nå🌞

En god fredag ønskes alle👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s