Portofino

I går var vi oppe tidlig for å ta toget klokka åtte om morgenen. Turen gikk til Camogli, en liten fiskerlandsby ved Liguriakysten. Der møtte vi våre to lokale guider her på Lugiriakysten.

Det finnes mange slike vakre perler langs Liguriakysten. Her handlet vi en av de mest lokale eksportartikler som vi kjenner godt fra før, foccacia i alle tenkelige utgaver. Dette skulle være dagens lunsj på vandringen mot Portofino.

Etter en aldri så liten omvisning tok vi båt videre til San Fruttoso. Det var her vandringen startet.

Været her er og var omtrent det samme som hjemme. Vi hadde bunkret mye vann og var veldig fornøyd med at det ikke var direkte sol mens vi tok fatt på klatreetappen.

På det høyeste punktet spiste vi lunsj og traff en villkatt. Deretter gikk turen litt opp og ned før den gikk rett ned mot Portofino havn. Da kom det også noen få regndrypp, men vi kunne tenkt oss mer. Vi kalte det koseregn.

Så var vi der i vakre Portofino som vi bare hadde sett på TV før.

Her har de også båter til salgs.

Denne båten koster bare 31 milloner dollar som sikkert er for lommerusk å regne for de folka som frekventerer disse stedene med luksusbåter.

Deretter var det båt og tog tilbake til Sestri Levante.

Vi hadde frikveld i går så vi gikk ut for å bese oss. Vi orket ikke middag på grunn av varmen så det ble litt leskende og litt salt snacks til kvelds.

Nå gjør vi oss klar for vandretur i Cique Terre. Vi ønsker Daniel og Robert lykke til med siste eksamen dette semesteret og gir tommel 👍

En god torsdag ønskes alle🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s