Verdens beste Jhonny blir 9 år❤️

I dag fyller det eldste barnebarnet vårt 9 år og vi vil gratulere.

Du er bestemors gode gutt, men det er ingen tvil om at det er et helt spesielt bånd mellom deg og bestefar. Det handler om mange ting, at bestefar er tryggheten selv, det handler om biler og motorsykler og det handler om å henge etter bestefar å være hans hjelpegutt. Overalt hvor dere går får du høre at du ligner på bestefar. Dere utstråler begge den samme roen.

Vi kaller deg også for Solstrålen fordi du alltid blir så glad når du ser oss, men også fordi du brakte gleden inn i vårt liv da vi trengte det som mest. Du er den største og beste overraskelsen vi noen gang har fått.

Du en god gutt med mye humor og spillopper.

Du er i ferd med å vokse bestemor over hodet og du måler høyde med bestemor titt og ofte. Bare et skonummer skiller oss nå.

Du er alltid klar for litt moro😊

Vi fikk være med å feire deg før vi dro, da hadde vi grillfest hos oss med gaver. Du fikk alt du ønsket deg, fjerstyrt bil, lego, sparkesykkel med fire hjul og haugevis med klær. Du vokser jo så fort og er en av de lengste i klassen. Bestefar og jeg hilser og gratulerer fra Italia. Vi er superglad i deg og håper pappa, Pandora og klassen din gjør stor stas på deg i dag.

Til dere andre sier vi god onsdag👍

En kommentar om “Verdens beste Jhonny blir 9 år❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s