Sestri Levante🌞

Da var dagen kommet for avreise og Robert hentet og kjørte oss til flypassen. Alt var i rute til Oslo. Jeg fikk meg til og med en dupp på flyet. Så alt var bare velstand. Vel fremme i Oslo spiste vi lunsj.

Dette er den beste club sandwich jeg har spist👍 Da vi gikk til gaten lurte vi på om det ville dukke opp noen vi hadde reist med før, eller om det bare ville være ukjente fjes. Per Svein fikk en telefon og reiste seg fra der vi satt og gikk et roligere sted og dermed ble han sett. Plutselig sto en av de vi hadde reist til Peru sammen med og gått caminoen med i fjor foran meg og han var et eneste stort glis. Gjensynsgleden var stort for vi har delt mange fantastiske opplevelser sammen på tur og hatt noen flotte samtaler. Han og kona hadde med tre vennepar på tur og det ene paret var med og gikk caminoen i fjor. Det var de jeg tok bildet av bakfra mens de leide hverandre langs caminoen. Jammen meg dukket det ikke opp enda et par som gikk caminoen sammen med oss i fjor. Da vet vi det blir mye latter på denne turen også. I tillegg dukket en tidligere kollega av Per Svein opp med sin mann. Vi er tretten par som reiser på tur sammen denne gang.

Det var godt flyvær. Vel fremme fikk vi hentet ut baggasjen og samlet oss for skyttelbuss til bussen. Vi var nærmere en time forsinket, men vi er jo på tur.

Som alltid inntok rampen baksetet😜

Vi rakk bare å få en kattevask før middag og lagt merke til at vi hadde fine baderomsfliser på gulvet.

Vi bor på dette hotellet de tre første nettene.

Dette er typisk Italia🛵

Vi fikk med oss den vakre solnedgangen før middag.

Vi fikk en fire retters middag og jeg glemte å ta bilde av rett nummer to som var raviola med tomatsaus. Kokken hadde vunnet pris for sin Tiramisu og det var den beste jeg har smakt til nå. Tiramisu betyr for øvrig løft meg opp og etter å ha spist den følte vi oss oppløftet. Vi delte bord med et av parene vi ble kjent med i fjor og stiftet bekjentskap med et for oss nytt par fra Bergen. Det ble en hyggelig aften med mye latter før vi dro tilbake til hotellet. Vi drar tidlig av sted i dag, først med tog, så med båt og tll sist med apostlenes hester. Turen går til Portefino, et sted vi har sett på TV, men som vi aldri selv har vært og vi gleder oss😊Da gjenstår bare en dusj og frokost før vi er klare for dagens dont.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s