Eksamensmodus☘️

Det første jeg gjorde da jeg sto opp i går var å gjøre klar middagen å sette den på kjøl. Jeg hadde invitert Robert og ungene på middag så han slipper å lage det midt i en fire dagers hjemmeeksamen.

Daniel hadde eksamen på skolen og vi var alle veldig spente på dette med streiken og avviklingen av de siste eksamenene for våre tre studenter. Vi ble noe beroliget da UIA la ut denne meldingen i går.

Eldstesønnen dro til Stavanger i går for å delta på et arrangement i regi av Spaceport Norway.

Det kom flere schnapper utover dagen som tydet på at han hadde det hyggelig.

Robert kom til meg rett før klokka ti. Da fikk han tilgang på hjemmeeksamen i barnevernsfaget. Jeg hadde det samme faget i 2006 og sto klar for å hjelpe han i gang. Kontaktpersonen hans fra studier med støtte som skulle dele opp oppgaven viste seg å være hjemme med syke barn og syk mann og kunne ikke hjelpe før til kvelden. Etter å ha delt opp oppgaven i tre spiselige deler som skulle fordeles på tre dager, den siste dagen skal gå med til flikkinig, begynte vi å grave frem teori i pensum, før vi fant en NOU som skled rett inn i oppgaven og så fant vi frem barnekonvensjonen i tillegg til lovverket. Da var det bare å sette i gang. Han dro med seg alt hjem for å jobbe på den stasjonære maskinen sin som er mye raskere enn den bærbare som er moden for utskifting, men som skal holde en skoleeksamen til. Neste skoleår er det praksisutplassering og bacheleroppgave som gjelder.

De kom på middag halv fem og da var det dags for litt oppdatering og påfyll av energi. Han hadde fått seg en treningsøkt og skulle jobbe utover kvelden etter ungene var lagt med del en. Det eneste han lurte på var hvordan man kildehenviser skikkelig i teksten, men det er jo a piece of cake og det minste problemet i verden. Jeg ble gledelig overrasket da jeg skummet igjennom pensum og så at traumeforståelse hadde en sentral plass i barnevernsfaget nå. Da jeg gikk hadde vi lite eller ingenting om det viktige emnet som virkelig bør ha en sentral plass også i dette faget. Det viser at verden tross alt går fremover med museskritt selv om det virker som vi står på stedet hvil.

Gårsdagens labbetur gikk til Høllen og jeg elsker at vi har fått sommer allerede. Det nytes🌞

Per Svein var vakt på Tour des Fjords da de syklet gjennom Søgne. Han var vakt for Lions.

I ettermiddag tenker vi å stikke inn til K-byen å få med oss at syklistene kommer inn til Tresset etter dagens etappe.

Jeg ønsker alle en super onsdag, med eller uten eksamen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s