Romsviga og Helleviga

I går ville Per Svein utforske Romsviga og Helleviga litt mer og printet ut et kart. Vi har hatt og har et eventyrlig sommervær nå i mai og det ser ut til å skulle vare i alle fall ut måneden🌞

Vi kjørte og parkerte på parkeringsplassen i Romsviga og tok for oss stiene vi fant på kartet. Løypene var forøvrig godt merket med fargen blå. Det er litt av en idyll der ute og den brukes både av Søgnefolk og folk fra nabokommunene. Parkeringsplassene i Helleviga var fulle av biler.

Dette er en tur med utsikt, bademuligheter og en tur med hytteidyll langs stien.

På en fin dag ser du jo nesten til Danmark😜

Det er et vakkert område som anbefales alle.

Vi fant til og med et tulipansted🌷

Vi hadde ikke gått alle stiene før så det ble en positiv opplevelse. Her skal vi ta med barnebarna når vi flytter til Langenes.

Vi måtte selvfølgelig innom Romsviga å bese oss littegrann. Det er mange som bader både i vannet og i sjøen for tiden, men det frister ikke meg. Det må bli myyye varmere først, jeg er ingen isbader.

Jeg kan ikke huske sist vi hadde en så strålende pinse, og vi har nydt den i fulle drag. I dag er det på an igjen. Daniel har eksamen på UIA i dag og Robert har tre dagers hjemme-eksamen. Hans aller første hjemmeeksamen noensinne. Han skal sitte i stua mi å jobbe. Elisabeth fra studier med støtte skal hjelpe ham å dele opp oppgaven i spiselige stykker. Jeg skal hjelpe ham med å finne frem i teorien og jobben skal han gjøre selv. Jeg skal bare være supervisior og sørge for at han og ungene får middag hver dag frem til levering av eksamen. I dag står laks på menyen.

Vi er også spent på om det blir streik ved UIA torsdag. Det håper vi ikke det gjør for det vil ramme våre studenter. Robert og Daniel mister da en eksamen hver, men det blir verst for Benedicte for hun mister tre av fire eksamener og det vil nærmest være hjerterått. Så vi krysser det vi har og håper partene finner en god løsning før fristen går ut ved midnatt i morgen kveld.

En god tirsdag ønskes alle🌹

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s