Behandlingsreise til Tronstad i Greipstad☘️

I går dro team Liland og Jhonny på behandlingsreise til Songdalen. Vi skulle til vår faste massør Ragnhild for behandling for ømme muskler og stive rygger. Ragnhild har vært vår faste massør i mange år. Etter femten år i full alarmberedskap mot mobbing og senskader har hun nok å jobbe med når vi kommer på besøk. Ofte kommer hun til oss og masserer da jeg har egen benk. Da kombinerer hun det med andre ærend i bygda vår.

Jeg har kjent Ragnhild siden hun var 18 år og gravid med sin eldste datter, Helene. Jeg var 20 år og det var en felles venn som presenterte oss for hverandre. Det skjedde på et øyeblikk, kjemien stemte og vi ble søstre i ånden med det samme. Vi er begge bokormer som er nysgjerrig på alt mulig her i livet og vi kan skravle mye. Vi kan også kommunisere uten å snakke sammen og det er som vi alltid har kjent hverandre. Vi kan være oss selv sammen uten å legge lokk på noe. Hun er den sprøeste sørlendingen jeg kjenner og hun tåler nordlendingen i meg veldig godt. Jeg kan vippe nesten hvem som helst av pinnen, men ikke Ragnhild. Den sterkeste reaksjonen jeg får er en tørr latter😂😂

Sist vi ble massert mente hun at jeg trengte lymfedrenasje. Jeg hadde fått det signalet tidligere fra annet hold og fant ut det var lurt å følge rådet selv om jeg hadde hørt skrekkhistorier om fenomenet av flere. Så det det var lymfdrenasje hun skulle gi meg denne gang. Ikke ante jeg at jeg hadde så mye lymfer og klumper ( det kjentes sånn ut) og så såre partier i kroppen. Jeg bannet, svertet, holdt pusten og prøvde å komme meg unna til ingen nytte. Ragnhild lot seg ikke vippe av pinnen for verre ting hadde blitt sagt i behandlingsrommet og høyere skrik hadde hun også hørt sa hun og lo og ristet litt på hodet. Mens jeg lå der hørte jeg mammas stemme i hodet som sa, vondt skal vondt fordrive, mens jeg gledet meg til å være ferdig. Hun avsluttet med en hodebunnsmassaje som gjorde at jeg nesten sovnet. Utover dagen i går og nå på morgenen kjennes det ut som om jeg er lemster over absolutt alt, men det funker sikkert det her👍

I mens Per Svein fikk herlig ryggmassaje for å løse opp i en sliten rygg tok Jhonny og jeg og labba en tur.

Per Svein dro til Høllen og skaffet til veie krabber etter at vi kom hjem. Hele familien var klar for årets første krabbemåltid fredag ettermiddag. Tre sønner, Synne og Amila kom på besøk.

Kristoffer spiste til han stupte. Så godt var det.

Lille My og bestefar rollespilte eventyret de tre bukkene bruse. Lille My var de tre bukkene bruse og bestefar var trollet.

Hun er veldig glad i bestefaren sin, men hun kan overraske også. Alt gikk pent og pyntelig for seg helt til den store bukkene bruse satte i gang å stange bestefartrollet i magen. Da ble han så overrasket at pusten nesten ble slått ut og han lo så han ikke klarte å få frem en lyd mens den store bukkene bruse fortsatte å stange trollet i magen😂😂😂😂Fornøyelig var det.

Nå har vi våknet og gleder oss over det nydelige sommerværet og er klare for krabberester til frokost.

God lørdag ønskes alle.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s