Ekteskapets velsignelse❤️

For mange år siden kom jeg over et dikt som het Blessing for a marriage. Jeg syntes det var så vakkert og derfor oversatte jeg det til norsk. Diktet er skrevet av presten James Dillet Freeman. Jeg har brukt det i mange sammenhenger i årene etterpå. Sammenhenger som handler om bryllup og bryllupsdager. Siden Per Svein og jeg har bryllupsdag i dag deler jeg det i bloggen.

Ekteskapets velsignelse❤️

Måtte deres ekteskap bringe dere alle de spennende opplevelser et ekteskap bør inneholde.

Måtte livet sjenke dere tålmodighet, toleranse og forståelse. Måtte dere alltid trenge hverandre. Ikke for å fylle et tomrom, men for at dere skal lære å kjenne hverandres fullkommenhet. Dalen gjør ikke fjellet mindre, men større. Og dalen blir en flottere dal fordi den har fjellet over seg. Så la det bli dere to.

Måtte dere trenge hverandre, men ikke ut av svakhet. Måtte dere alltid ønske dere hverandre, men ikke ut av kjedsomhet. Måtte dere alltid føre samtaler med hverandre, i stedet for å overtale hverandre.

Måtte dere omfavne hverandre, men ikke omringe hverandre. Måtte dere ha suksess på alle viktige områder sammen, og ikke snuble i de små bagatellene. Måtte dere ofte se etter noe å rose og ofte si: Jeg elsker deg.

Ikke ta notis av små feil. Hvis dere har krangler som fører dere bort fra hverandre må dere begge håpe at dere har såpass fornuft at dere tar skrittet tilbake igjen.

Måtte dere alltid føle mysteriet det er å være i den andres nærvær. Ingenting er mer psykisk, spirituelt, varmt og nært enn når dere to er sammen. Varmt og nært selv når dere er i forskjellig rom, eller langt fra hverandre fysisk.

Måtte dere finne lykken og måtte dere finne den i det å gjøre hverandre lykkelige. Måtte dere finne kjærligheten og måtte dere finne den i det å elske hverandre.

Takk Gud for ditt nærvær og din velsignelse av dette ekteskapet.

AMEN

En flott onsdag ønskes alle, med eller uten bryllupsdag❤️

En kommentar om “Ekteskapets velsignelse❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s