Home sweet home🌞

Etter ei nydelig konfirmasjonshelg i Trondheim hvor til og med værgudene var med oss var det dags å ta den lange turen hjemover til Sørlandet. Vi satte oss i bilen ti på sju for å ta strake veien hjem.

Nok en gang gikk turen over Dovre. Elven var ikke så høy nå, den hadde nådd flomtoppen. Øyern og Mjøsa derimot, steg fortsatt.

Det er nok vann å ta av fremdeles selv om elva hadde trukket seg tilbake.

De hadde demmet opp siden vi kjørte her fredag.

Vi hadde noen pitstop underveis og spiste lunsj på Biri. Deretter var det strake veien til Stokke for en lengre pause hos Karianne og the Smitts family.

Der ble vi traktert etter beste evne. Det sto pizza på menyen og Jannes venninne Tanja leverte kake på døren. Karianne og jeg pyntet den og ga den navnet snøskred a la 17. mai.

Vi har kjent Karianne i tre år. Hun ringte meg etter å ha lest boka mi og resten er historie. Sammen med likesinnede startet vi foreldrenettverk mot mobbing og hun var den første som meldte seg for å sitte i styret sammen med meg. Hun så nok for seg en slags sekretærfunksjon, men takket være Røe Isaksens famøse lovforslag fikk vi sabla mye å gjøre. Jeg hadde lovet å ta meg av media for det ville hun ikke, men også det slo feil takket være samme kunnskapsminister. Det gikk så over stokk og stein en periode at jeg så meg nødt til å komme med en milelang, offentlig beklagelse her på FB. Jeg ba henne sende en klage til kunnskapsministeren for dette da jeg ikke kunne forutse det her. Jeg ble tilgitt.

Etter jeg trakk meg som leder overtok Karianne stafettpinnen og jeg kunne ikke fått en bedre etterfølger. Sammen med styret i FMM gjør hun en strålende jobb med å ivareta hjertebarnet mitt. Gå inn og følg arbeidet deres på fbgruppen til foreldrenettverket. Karianne er en av de mange skjulte velsignelsene som har kommet ut av mitt livs største tragedie. Jeg håper hun blir i livet mitt så lenge jeg lever❤️

Etter en deilig rast tok vi fatt på de tre siste timene og var hjemme i nitiden trette og fornøyde.

Vi hadde planer om å få orden på gravene i dag , men først sendte Marit et bilde av svigers nystelte grav og i går kveld sendte broder Ole dette bildet av mammas grav. Da er det tatt hånd om til 17. mai.

Da gjenstår det bare å ønske folk en strålende tirsdag med eller uten sol🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s