Konfirmasjon i Trondheim🌿🌹

Tidligere i år dukket denne invitasjonen opp i postkassen. Den kom fra den yngste datteren til min kusine Monica. Monica og familien har vært en fantastisk støtte for oss i vanskelige og tøffe år. De har i handling og i ord vist oss at de bryr seg og at de er der for oss. Derfor var det ekstra hyggelig at Aurora ville ha oss der på sin store dag. Kristoffer, Robert og Daniel ble også invitert og skulle mer enn gjerne vært til stede og feiret henne. På grunn av jobb og eksamener denne måneden ble det ikke mulig å få til. Vi to gamle derimot klarte å få det til👍

Vi våknet til en strålende sommermorgen i Trondheim.

Vi fikk orden på gaven før turen gikk til Byåsen kirke🌞 som ble fylt helt opp med festkledde mennesker. Det er ikke hverdagskost med sommervær i Trondheim på disse tider av året. Så de bunadskledde fikk virkelig kokt seg i går.

Etter at det var blitt tatt bilder i øst og vest dro vi videre til det stedet festen skulle være.

Der traff vi en masse hyggelige mennesker vi aldri hadde truffet før og det var koselig.

Bordene var dekket av konfirmanten og hennes foreldre. Ingenting var overlatt til tilfeldighetene. På menyen sto trøndertapas og det smakte så godt at vi forsynte oss to ganger👍

Konfirmanten fikk mange flotte taler og en nydelig sang i tillegg til gaver og mye fortjent oppmerksomhet. Til dessert var det et assortert utvalg av kaker og hjemmelaget kramellpudding som smakte himmelsk.

Været ble bare bedre og bedre, så bra at sørlendingen fra Palmekysten tok noen dansetrinn i pur glede❤️

Etterpå dro vi sammen med de andre overnattingsgjestene i huset tilbake til heimen med bilen full av all verdens. Da vi kom hjem ramla alle sammen i sofaene og skravlet og gjespet om hverandre til langt på kveld. Vi fikk hverken med oss grand prixcircuset eller noe annet som foregikk på tv. Etter alle kommentarer på facebook og schap fra eldstesønnen skjønner vi at vi ikke har gått glipp av noe som helst 😂😂

Vi har akkurat våknet til en ny sommerdag og ønsker alle en nydelig søndag❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s