Jørn Lier Horst📚

Denne helga har jeg lest den siste boka til Jørn Lier Horst, en skikkelig pageturner jeg ikke kunne legge fra meg før jeg hadde lest siste side. Det handlet om en cold case sak som raskt ble til to. Selv om man tidlig visste hvem som sto bak var det en spennende bok. Hva var motivet, hvor var likene og hva betydde koden? Mange spørsmål som man etterhvert fikk svar på.

Det tok sin tid før jeg oppdaget denne forfatteren. Det er jo så mye gruelig god krim der ute. Helt tilfeldig ramlet jeg over et salg på pocketbøker og der fant jeg de fire

første bøkene hans.

Etter å ha lest dem var jeg hektet fordi dette var mer troverdig enn mye annen krim jeg har lest. Det finnes mye underholdende krim, men ikke alt er like troverdig. Disse bøkene hadde en helt vanlig mann som etterforsker, her var det ikke en alkoholisert James Bond/ Macgyvertype med overnaturlig styrke til å overleve hva det måtte være. Ikke er det mye blod og gørr i bøkene heller, men de går på hjernetrim og det å sette sammen puslespillbiter til du har hele bildet. Etter å ha lest disse fire begynte jakten på de jeg ikke hadde lest.

Da disse var lest var det bare å vente til neste bok ble gitt ut og før jeg visste ordet av det var han blitt min absolutte krimfavoritt i Norge. Sånn kan det gå.

Siden er bøkene hans lest i tur og orden både av meg og gemalen.

I denne boken foregår deler av historien i Kristiansand og det skader heller ikke👍

For de som enda ikke har lest bøkene om William Wisting anbefales de på det varmeste.

Med ønske om en god mandag med eller uten bok.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s