Amilia fyller 6 år i dag.

I dag fyller vårt yngste barnebarn seks år. Da hun meldte sin ankomst i 2012 skjedde det en måned før ultralydtermin. Jeg var på jentetur til Kreta og skulle hjem samme dag. Alt var pakket og klart da det denne lørdagsmorgen tikket inn en melding fra eldstesønnen på sms. Jeg våknet til meldingen om at vannet var gått og at Per Svein var på vei for å kjøre dem til sykehuset.

Etter den meldingen var det umulig å få sove igjen så Tove og jeg sto like godt opp. Det ble en spennende flytur hjem. Da jeg landet på Kjevik ble jeg hentet av gemalen som kunne fortelle at vi ikke var blitt besteforeldre enda.

Vi kom oss hjem og fikk pakket ut før Amilia så dagens lys på jordmødrenes dag. Vi dro inn på føden og fikk hilse på vårt nye barnebarn og det er like fantastisk hver gang.

Siden den gang har vi opplevd mange fantastiske stunder med den lille jenta og vi har feiret fem bursdager sammen.

Hun har verdens beste foreldre som setter henne foran absolutt alt annet og de samarbeider veldig godt selv om det er mange år siden forholdet deres tok slutt. Hun har fått to fantastiske bonusforeldre i Trym og Synne og Amilia omgis av disse, besteforelde, bonusbesteforeldre, tanter og onkler som gir henne bøttevis med kjærlighet.

Bestefar er en av Amilias favoritter og de finner på mye tøys og tull som her.

Hun snurrer bestefar rundt alle de fingrene hun har. Hun sprer kjærlighetsbudskapet dagen lang.

Amila elsker mamma og pappa og snakker om det hele tiden. Hun er en god mix av begge selv om hun er mest lik mamma utenpå så har hun mye av pappa inni seg.

Hun er med på alt mulig sammen med sine foreldre. Her sammen med pappa på Harry Potterfest. Hun stakk av med prisen for beste kostyme.

Hun elsker dyr og på bildet nederst er hun sammen med en av hundene til Robert.

Vi to trives godt sammen og kan snakke om alt mulig❤️

Kjært barn har mange navn og vi kaller henne også for regnbuebarnet. Det nederste bildet tok pappa da de skulle gå i demonstrasjon i Kbyen i fjor etter at nazistene hadde vært på besøk i byen. Hun lærer tidlig å bli politisk aktiv og å bry seg om sine medmennesker.

Pappa er flink til å sende oss schnapper.

Gratulerer med dagen Amilia og en fantastisk dag ønskes til bestemors minste gode jente. Jeg er utrolig glad i deg du bestemors lille My❤️

Til alle dere andre ønskes en fabelaktig lørdag👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s