Spjotheiadagen 2018

1 mai hvert eneste år feires Spjotheiadagen. Spjotheia er den høyeste fjelltoppen i Søgne. Det er Spjotheia vel som står for arrangementet. De deler blant annet ut en turpris hvert år. I år sto det enda mer på programmet.

John har via Lions jobbet i flere måneder nå med en sykkel donert fra Coop Extra. Han har samlet inn ti tusen fra flere bidragsytere som skulle gis til Mysas venner på topoen av Spjotheia denne dagen. Inger Grete er en av tre i komiteen og ble bedt om å stille på toppen av Spjotheia for å motta gavesjekken fra Lions. Dermed ble det topptur på oss i går.

Tidligere var det meldt et heljelig drittvær som heldigvis for oss alle slo innover Sørlandet dagen før i stedet. Vi fikk bare litt småregn en liten periode. Da var det bare å ta opp hetta litt.

Vi var fem som tok følge på topptur. Det var John og Tove MacLeod, Inger Grete og hennes far Hans Lia og jeg. Og for anledningen ble vi MacLiaLilands. Her er noen bilder fra turen.

Flagget kom ut i vinden før vi dro😊

Det var ingenting å si på innsatsen. Det var veldig blaut i heia så vi var glad vi hadde støvler og goretex på ellers hadde det ikke vært så fornøyelig. Vi kom opp noe forsinket, og fikk med oss smellet fra korkene før vi nådde frem.

I tillegg til sjekken fikk MYSA turprisen på 500 kroner fra Spjotheia vel og 1500 kroner fra Gampesparket. I tillegg til Inger Grete mottok John Repstad fra samme komite pengeprisene sammen med henne.

En fornøyd gjeng på toppen av Spjotheia før vi bega oss nedover i en annen løype.

Sykkelen ble vunnet av denne mannen. Alle som kom til Spjotheia i går var med i trekningen av den gule og kule sykkelen.

Nedturen ble en opptur for oss alle sammen, og det var bra siden oppturen ble en nedtur for noen av oss😜

Dette bildet er ikke helt som det ser ut. Dette var til tider en særdeles slitsom tur for han i blått så han sto stadig og strakk ut. Damene bøyde seg i solidaritet, men straks mannen så fotografen reiste han seg, så derfor😜

Vi avsluttet turen med litt kakao ved bilene. Og vi var alle enige om at det hadde vært en fin tur og noen av oss var enig om at den burde gjentas og at vi burde ha flere sånne turer.

Det hele endre i Budstikka👍

En riktig god onsdag til alle❤️

2 kommentarer om “Spjotheiadagen 2018

  1. Været stoppet ikke MacLiaLilandsgjengen! Vi hadde en kjempekoselig tur som du har beskrevet på en utmerket måte, som vanlig, AK.

    Utrolig flott av John Macleod/Lions å sponse MYSA med kr 10.000 og Spjotheia vel med kr 2000. Jippi!

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s