Kom mai du skjønne milde🍀🌿🌱

Tekst: Christian Adolf Overbeck. Melodi: Wolfgang Amadeus Mozart.

Kom mai du skjønne milde gjør skogen atter grønn, og la ved bekk og kilde fiolen blomstre skjønn. Hvor ville jeg dog gjerne at jeg igjen deg så! Akk, kjære mai, hvor gjerne gadd jeg i marken gå!

Om vintren kan man have vel mangt et tidsfordriv, man kan i sneen trave- å ja, et lystig liv. Men når seg lerken svinger mot sky med liflig slag, på engen om å springe – det er en annen sak!

Kom derfor mai, du milde, gjør skogen atter grønn og la ved bekk og kilde fiolen blomstre skjønn! Hvor ville jeg dog gjerne at jeg igjen deg så! Akk, kjære mai, hvor gjerne gadd jeg i marken gå.

Disse bildene tok jeg i går før jeg gikk og på vei til Annas Rom for å kjøpe te.

Jeg kjøpte disse og gleder meg til å teste. De som kjenner meg vet at jeg har mye te å by på til gjester.

Hun som driver Annas Rom drev og testet ut nye teer så jeg fikk med meg hjem et par for testing mot lovnad om tilbakemelding.

Tidligere i vår fikk foreldrenettverk en henvendelse fra Læringsmiljøsenteret i Stavanger om noen av våre medlemmer kunne delta på denne studien. Vi sendte to vi mente var kommet langt nok i prosessen. Den ene var Robert Mellom Bakkarogberg. Han møtte doktorgradsstipendiaten i går. Intervjuet foregikk i Kristiansand. Begge parter var fornøyd etter intervjuet. Forskeren hadde fått klare svar og mye å jobbe med, mye hun ikke hadde tenkt på. Robert hadde snakket på inn og utpust om en uavhengig, nasjonal klageinstans slik de har i Sverige. Han snakket om egne team som kunne rykke ut derfra å undersøke, avdekke og pålegge tiltak som man vet virker. Han snakket på inn og utpust og jeg vet han leverer varen. Nå regner jeg med at forskeren tar et dypdykk i svenske tilstander. For når det kommer til antimobbearbeid rekker vi dem ikke opp på leggen en gang👎

I Norge ser vi ikke skogen for bare trær i antimobbearbeidet og politikerne velger å lytte til feil folk. Nemlig de voksne som ikke ønsker å følge opplæringsloven eller integrere den i skoler og kommuner.

Det er ikke så mye mai du skjønne milde her i dag. Tvert i mot har vi hatt en aldri så liten vårstorm med mye regn. Det er surt og kaldt denne 1. Mai 2018. Det er mange som skal delta på ulike arrangenter i dag som frokoster og tog. Selv skal jeg på tur til Spjotheia med støvler på. Det er bare å krype til korset, men jeg gidder ikke bli våt på bena.

Det så unektelig litt finere ut i fjor. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær heter det så vi får kle oss etter forholdene.

Senere i dag kommer denne karen hjem. Da vet jeg det er ei lita jente som gleder seg til å treffe pappaen sin og ei voksen jente som gleder seg til å få hjem kjæreste og samboer. Vi andre får vente på tur så lenge. Vi gleder oss til å høre om det han har opplevd i Florida selv om vi er ganske oppdatert på schnap og familechat.

Da er det bare å ønske folk en strålende 1.mai feiring over det ganske land.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s