En overraskende slutt på dagen🌞

Jeg startet dagen med litt italiensk før jeg skrev et blogginnlegg. Deretter ble det ei god skriveøkt. Minsten og en kompis kom innom for å jobbe med siste innlevering før eksamen. De slo seg ned i kjellerstua. Der fyrte de opp for det var litt huskaldt i kjelleren i går og så mekket de seg en ferdigpizza.

Robert var på UIA og rollespilte en fylkesnemdssak som vi også gjorde da jeg gikk der. Det er barnevernsfaget og jussen som hvert år slår seg sammen til en grande finale. Det er veldig lærerikt å ha med seg og jeg husker det enda. Da fikk vi til fulle se hvilket skuespillertalent og kompetanse flere av våre medstudenter hadde. Robert sa det samme i går, folk var utrolig flinke. Selv spilte jeg barnet i saken sin lærer, Robert var meddommer og stilte spørsmål til vitnene blant annet,

Robert, Daniel, Benedicte og Synne går nå inn i eksamensmodus og skal produsere x antall eksamener den neste måneden. Det blir spennende tider fremover og jeg er med i heiagjengen som heier dem frem til målstreken i slutten av mai, begynnelsen av juni. Daniel har bestilt kjellerstua til lesesal. Så da sitter vi i hver vår etasje og skriver og jobber.

Jeg fikk brev fra tanta mi i posten i går. Vi har brevvekslet siden forrige århundre. Jeg har ikke oversikt over hvor lenge, men i alle fall fra jeg var på sommerferie hos farmor og co da jeg var ni år og hun var ti. Vi er begge født i 1964 med drøye ti måneders mellomrom. Da jeg besøkte dem fløy jeg alene til og fra Narvik med skilt på brystet om at jeg fløy alene. Det var både skummelt og spennende på samme tid. Jeg hadde en super ferie i Narvik og Vesterålen og lærte å svømme mens jeg var der oppe. Tanta mi kaller brevvekslingen for snail mail og vi kommer nok til å fortsette med det så lenge vi kan skrive. Jeg skal svare henne i dag❤️

Jeg inviterte Tove med på labbetur med lunsj hos Farmors kjøkken i går. Der traff vi mange kjente så det ble mye skravling med hverandre og de vi traff. Det var full fart på Farmors kjøkken i går ved lunsjtid. Jeg måtte kjøpe meg meg et hjemmelaget brød. Det smakte fantastisk.

På vei hjem kom jeg over noen blå vakre blomster jeg måtte ta bilde av.

Jeg holder på med et lappeteppe til dobbeltsenga og har ca 50 lapper igjen og kurven fylles opp.

Det begynner å ligne noe.

På kvelden ringte min samiske sjelevenn Elin Magga. Hun hadde en overraskelse på lur til oss når vi kommer til Kirkenes i august. Vi har begynt å legge planer og en av tingene vi skal få med oss er heksemonumentet i Vardø.

Det blir en stor opplevelse i tillegg til Elins verden, Kirkenesdager og mye mer. Jeg skal komme tilbake til det som skal skje i et blogginnlegg når vi kommer til Kirkenes. Det handler om den samiske kulturen og en opplevelse av de sjeldne. Tove og jeg gleder oss vilt.

Det skal skje mye før den tid. Jeg skal til besøke Trondheim, Italia og Danmark før den tid. Det jeg kan si er at det bobler over inni meg bare jeg tenker på det. Jeg er i sannhet et priviligert menneske🙏

En god fredag og en fantastisk helg ønskes alle ❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s