Nytt helsesertifikat og selvangivelser i boks.

I dag skulle Per Svein til legen å få nytt helsesertifikat. Det skjer hvert andre år og er ikke det i orden kommer du ikke ut i Nordsjøen. Det er ingenting som heter dispensasjon når det kommer til det. Per Svein har en yrkesskade som går på hørselen løs så det er stadig mer spennende å se hvor lenge det går. Det gikk i år også selv om legebesøket ble avsluttet med øreskyllinig bare sånn for sikkerhets skyld👍

Etter det var unnagjort fikk vi unna begge selvangivelsene og det er like deilig hver gang. Det er ikke akkurat vårens vakreste eventyr, men det er ofte verre å tenke på det enn å få det gjort. Nå er det et år til neste gang vi trenger å tenke på det og det er helt topp.

I dag har tåken ligget tykk over Søgne og dagens tur gikk rundt Kvernhusvannet hvor jeg bor like ovenfor.

Det var helt fantastisk å komme hjem å se at snøen var borte. Meterologene sier våren og solen kommer tilbake i morgen og den er hjertelig velkommen. Sola stakk igjennom et par ganger på turen også.

I morgen skal salgsapparatet til Hellvik hus ut til Langenes å klargjøre tomtene vi har der for salg. Det kommer jeg tilbake til.

Enn så lenge ønskes alle en fin tirsdag🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s