Kontor og vaskedag. Tilbake til hverdagen.

Det er godt med ferie, men det er også godt å komme tilbake til hverdagen. De to siste dagene er brukt til å komme i hakk etter ferien.

Jeg startet dagen skikkelig hos frisøren min, Henriette på Salongen på Langenes. Hårkur sto på programmet i dag pluss en solid klipp. Jeg følte jeg gikk rundt med en parykk av stålull da jeg kom inn. Henriette ga meg tre ulike hårkurer samt en skikkelig hodebunnsmassasje. Mens dette pågikk fikk jeg også massasje i den nye massasjestolen. Æ sier det bare for en verden det har blitt. Nå får æ massasje både hos frisøren og tannlegen uten at det koster ei krone ekstra. Hvem hadde vel trodd det for tyve år siden?

Jeg har betalt regninger, fått unna post og annet. Vi betalte inn resten av billånet i dag og det må æ si er deilig å bli kvitt. I morgen satser jeg på at vi får unna selvangivelsen. Huset er vasket og det eneste som mangler nå er å legge på nytt sengetøy.

Mens vi var på GC fikk de som bor vegg i vegg med oss en liten jentebaby. Vi har vært og ordnet en gave. En kjole og litt ull kommer vel godt med tenker jeg.

Jeg har og vært borte hos Tove og takket for at hun har tatt inn posten. For en sokkestrikker og proseccoelsker er vel dette helt innafor.

Nå lager vi middag og venter Robert og ungene på mat. De skal få gaver kjøpt på Desigualbutikken på Madrids flyplass. Lille My skal få så fort vi treffer henne.

Jeg ønsker alle en fin mandag med eller uten tåke👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s