Lillebroren min er 50 år🎂❤️

I dag er lillebror Ole 50 år🎁Dette bildet tok jeg av ham etter overraskelesselskapet for ham da han hadde bursdag i fjor.

Det var her det hele startet. Vi bodde på Vinjeøra da Ole Jonny ble født og her er vi på trappa utenfor. Ole var en aktiv liten krabat som var høyt og lavt og holdt mamma i ånde og i god trim sammen med oss to andre.

Vi flytta snart til Kyrksæterøra. Her er vi i en matchende garderobe laget av mamma❤️

Broren min var ikke så glad i skolen, han hadde lese og skriveproblemer og hadde vanskelig for å sitte stille. Han fikk også smake mobbingens vesen slik mange både før og etter har gjort. Han hadde mange talenter som gjorde ham populær hos mange likevel. Idrett var et av dem. Han var også en damemagnet. Han trengte aldri anstrenge seg i så måte.

Dette bildet er tatt på ei øy uti havet da vi hadde tidenes sommer på Sørlandet i 1997. Han har vært og er en fantastisk onkel for mine barn og nå også grandonkel for mine barnebarn. Han holder et våkent øye med de alle og stikker til dem gode råd og penger bak min rygg. Noe får jeg med meg, men slett ikke alt. For han er ikke opptatt av å vise seg frem.

Ole er en selfmade man med mange talenter. Han har tegnet og bygget sitt hus med egne hender. Han har skapt sin egen arbeidsplass som han lever godt av og han har vært på bygdas brannlag i over 20 år. Han liker fart, spenning og utfordringer og gjør en solid jobb både som brannmann og i det sivile liv.

Han har verdens vakreste smil og et nettverk som er helt hinsides. Alle kjenner Ole.

Her er tre flotte bilder stjålet fra kjæreste og samboer Linda. Det er hun som får de flotteste smilene og de varmeste blikkene. Jeg forstår ham godt for hun er noe for seg selv og så takknemlig for å ha ham i livet sitt. Hun ser den flotte personen han er.

Han har to flotte barn Ole Markus på 19 år.

Her med påklistret trønderbart i Mias konfirmasjon i fjor.

Her er Mia med mamma og pappa i sin egen barnedåp. Mia fylte 16 år tidligere i uken.

Han elsker ungene sine og er tett på. Ole Markus har bodd hos pappa i mange år og de er et festlig tospann👍❤️

Som tidligere nevnt så er idrett og fysisk aktivitet viktig og han har et vannvittig konkurranseinstinkt og er en skikkelig dårlig taper og vinner. Vi ler oss fillete av det hele familien.

Her fra tøffest i Oslo i høst der begge mine brødre deltok. Min niese Susanne sendte flotte snapper både før og etter.

Enda et blinkskudd fra Linda.

Min bror hater urettferdighet og mobbing og har vært aktiv i fagforeningen i all sin tid. Selv om han er selvstendig næringsdrivende og leier seg inn taler han de ansattes sak. Det er ikke få som har fått et bedre arbeidsmiljø etter at han selv har lagt hodet på blokka for å tale deres sak. Han tåler mye ubehag for å skape et godt og trygt arbeidsmiljøfor alle, for varsling om mobbing koster. Han klarer å stå i det og bidrar dermed på sitt vis til å skape en bedre verden i sitt nærmiljø.

Han har arvet mammas hjelpegen og gir folk både to og ti sjanser og holder ut der andre gir opp. Han har en god magefølelse og tiden viser som regel at det var rett å gjøre som han gjorde selv om mange i øyeblikket mente han var dumsnill. Kanskje han bare rett og slett forstår hvordan det virker? Små skritt, nye sjanser, oppmuntring og heiarop?

Ole og mamma fra Oles barnedåp.

Han var mammas gullgutt ingen tvil om det og det sier jeg med et smil og mye kjærlighet i hjertet. Han kunne få henne til å le av alt og ingenting og kunne tillate seg å si ting vi to andre ikke kunne. Han kalte henne blant annet gamla med verdens største smil. Fremdeles når vi er samlet til søskentreff drar han en skål for gamla. Da ser jeg for meg at hun sitter på en sky og ser ned på oss og ler så hun nesten ramler av skyen.

Dette er et av mine yndlingsbilder. Det er av mamma og Ole. Bildet er tatt av Oles svenske ekskone. De er av samme ulla mamma og lillebror.

I dag vet jeg du får i alle fall en kjempeoverraskelse og skulle mer enn gjerne vært ei flue på veggen. Så håper jeg du inviterer til fest og feiring snart😜

Gratulerer med dagen lillebror, jeg er utrolig stolt av deg og kjempeglad i deg. Måtte du få en alldeles super dag både hjemme, på jobb og på brannvakt❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s