Janne og Odd❤️

Per Svein og jeg samler på gode mennesker i livet vårt og to av dem er Janne og Odd. Det gjør ingenting om vi ikke treffes så ofte og bor på hver våres kant av landet. Vi bare fortsetter samtalen der vi avsluttet forrige gang for nesten to år siden. Mye har skjedd siden sist vi møttes, det er bare en liten flik av livet som deles på facebook. Vi har brukt disse dagene på oppdatere hverandre på hverandres liv.

Vi kan le av alt mulig og alle er vi like sprø. Samtidig er det ikke den ting vi ikke kan snakke om når det kommer til de alvorlige ting i livet. Det er fantastisk å være sammen med mennesker der man kan være seg selv helt og fullt. Her om kvelden fikk jeg en overraskelse av Janne i gave. Janne er en racer til å strikke og hadde strikket denne jakken til meg.

Sykkelen som skulle være på hadde hun gjort om til kjole må vite👗

Bak står det skrevet We are family og Sisters are doing it for themselves. Helt fantastisk gave å få. Nå er det frokost med disse gode menneskene som står på programmet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s