Klare for sol og varme.

I dag sto vi opp i otta for å fly til Schippol og videre til Gran Canaria der fra. Vi hadde opprinnelig bestilt på flyet som gikk i ellevetiden, men det ble kansellert og vi ble booket over på pysjamasflyet.

Nå ser vi frem til dette. Tidlig i høst søkte vi på et opphold i en av leilighetene ConocoPhillips har på Gran Canaria, nærmere bestemt i Taurodalen. Vi var der for tre år siden med Per Svein sine søstre og deres bedre halvdeler. Her er noen bilder fra den gang da.

Det er et veldig flott sted som vi gleder oss å komme tilbake til. Denne gangen har vi invitert med oss Janne og Odd. Som flyr inn fra Oslo og er der lenge før oss.

Odd er en tidligere kollega av Per Svein og Janne er kona hans. Jeg traff dem første gang på en av førtiårsfestene for Ekofiskjubileet for snart ni år siden. Etter det har vi møttes flere ganger og vært på noe vi kaller HMS turer og kjoleseminarer sammen. Mennene deltar ikke på kjoleseminarene da. De finner på andre ting som å ta seg noe kaldt å drikke.

Når vi er på HMS kurs har vi selvfølgelig øvelset og repitisjon. Det er jo veldig viktig med safety first. Her er noen eksempler:

Dette er sikker nedtrapping.

Dette er en mann over bord øvelse.

Janne, Odd og jeg er av Hemneslekt og Janne og jeg har en felles stamfar viser det seg.

Han heter Ole. I min famile har vi Ole overalt. Jeg har en onkel, en bror og en nevø som bærer navnet Ole Svanemsli og alle digger navnet sitt.

Janne og jeg blir hele tiden tatt for å være søstre. Vi har gitt opp å prøve å forklare så nå sier vi bare ja når vi er på tur. Da gjør vi folk så glade når de kan si at det var det de visste. Det toppet seg i fjor sommer da Janne og Odd var i Lofoten. Der traff de Petter murer som lurte på om Janne var søstra til kona til Per Svein. Her er jeg med søsteren min🌞

Vi satser også på å få en tur på restaurant Guantanamo som ligger i gangavstand for leiligheten. Da må vi ha mexicansk kaffe som her

Janne blir servert. Alle bildene er tatt av HavikLilands😊Nå gleder vi oss til å nyte dette synet om kveldene.

En kommentar om “Klare for sol og varme.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s