Team Liland har sjekket inn på KLM✈️

Per Svein har vært ute og tatt bilder av våren som er i komminga. Det er nydelig vær her på Sørlandet i dag. Per Svein og jeg har sjekket inn på KLM for å sjekke ut av landet grytidlig i morgen. Vi setter kursen mot sol og varme.

Min gode venninne Ragnhild har nettopp massert meg her i heimen og Per Svein ligger på benken i dette øyeblikk. Vi prøver å finne den ultimate avslappningsformen så vi reiser sørover med senkede skuldre.

Koffertene er pakket, vi manger bare toalettsakene og vi har god plass til eventuelle resultater av shopping. Hvem vet om Janne og jeg tar et lite kjoleseminar, det har vi gjort før👗 Vi gleder oss ekstra siden vinteren har vært unormalt drøy her på Palmekysten. Reisebrev vil komme her på bloggen, mot normalt på facebook.

I kveld blir det søskentreff hos Anna, en hyggelig avslutning på dagen før vi drar videre til Gran Canari i morgen.

God fredag ønskes alle🌞😊

2 kommentarer om “Team Liland har sjekket inn på KLM✈️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s