Mens vi venter på våren🌞

Isen er i ferd med å sprekke opp å bane vei for våren. Mens vi venter kan jeg dele et dikt av Bjørnstjerne Bjørnson.

Jeg giver mitt Digt til vaaren, skjøndt endnu den ei er baaren, jeg giver mitt dikt til vaaren, som Længsler til Længslens lagt, saa slutter de to en Pagt: at lokke paa sol med Liste, så Vinteren Nød maa friste, at slippe et kor af Bække, saa sangen ham maa forskrække, at jage ham ud av luften med iderlig Blomsterduften – jeg giver mit Digt til våren.

Fin torsdag ønskes alle👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s