Barnebarn, kjærlighet og vennskap.

Jhonny har vært hos meg siden i går. Det er alltid hyggelig med barnebarnbesøk. Han begynner å bli stor og vokser ut av fanget mitt. Han rekker meg opp til skulderen nå og har en skostørrelse mindre enn meg. Vi snakket om det i går at han snart tar meg igjen. Og at han sikkert kom til å bli den lengste i Lilandsfamilien. Han virket fornøyd med det. Selv synes jeg det er veldig rart å ha et barnebarn som snart fyller 9 år og som i tillegg er stor for alderen. Selv var jeg ei lita flis som niåring.

Jeg var 44 år da han ble født, 45 år da Pandora kom og 47 år da Amila kom. Med tre gutter hadde jeg ikke regnet med å bli bestemor så tidlig. Gutter er jo som kjent litt trege i avtrekket, men ikke mine to eldste. En liten stund lurte Per Svein og jeg på om vi var kommet inn i en stim, men så roet det seg brått. Det tok ikke lang tid før vi sa at hadde vi visst hvor gøy det var så hadde vi blitt besteforeldre for lenge siden. Som om vi hadde noe vi skulle sagt😂😂

Det er viktig å være tett på barnebarna og sørge for å fylle ryggsekken deres med mange gode minner. Vi snakker om følelser også at han er min gode gutt, den beste i verden. Og at jeg er veldig glad i ham. Og at han aldri må glemme det uansett hva andre måtte mene å si om ham. Gode klemmer er også viktig og selvfølgelig iskrem, kakao og godis🌞

Jhonny har en god venn borti byggefeltet her som heter Leander. Så bestemor har fått konkurranse. Bestemor er veldig glad for det for gode venner er den beste livsforsikring og nøkkelen til god helse livet ut.

Jeg har hatt en tur på butikken i mens. Det blåser en iskald vind der ute, men vinteren og isen trekker seg tilbake dag for dag. Det er ikke lenge til våren kommer og redder oss nå. Og det gleder jeg meg noe helt sykt til👍

Dette er Søgne i dag.

Da vil jeg ønske alle en riktig god tirsdag med eller uten vind❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s