Joggesko et sikkert vårtegn🌷

Vi har fremdeles litt snø liggende, men veiene og sykkelstiene er nå bare. Med varmegrader er det godt å få på joggeskoene igjen. Da kjennes livet lettere å leve med en gang. Vi hadde sol også hele formiddagen. Tove og jeg labbet til Tangvall og cafebesøk. Vi fylte opp bordet i dag også med en hel gjeng. Det er en fin tradisjon og møtes på Frk.Lyng hver lørdag.

Etterpå dro vi for å kjøpe joggesko til barnebarna. Det gjør vi hver vår på Tønnesen Eurosko i Søgne. Betjeningen er helt fantantisk med ungene om de er samarbeidsvillige eller ei. Kristoffer og lille My rakk ikke ut så vi fikk fargeønske og skostørrelse over telefon. I og med at de selger 3 for 2 frem til neste lørdag var det greit å få kjøpt til alle tre i dag.

Pandora som elsker rosa og lilla overrasket med å kjøpe et par svarte nikesko med snøring. Jhonny ville ha noen svarte med sånn runding på toppen til å stille inn med. Jeg har enda ikke lært hva det heter, men Jhonny bare elsker den innreretningen. Det var rett i skoene med en gang, støvlene fikk pappa ta. Jeg fant disse til lille My

Hvis størrelsen ble feil var det bare å bytte mot kvittering. Da var det bare å slå til. Jhonny måtte ha 36 i størrelse og tar meg igjen i løpet av året. Jeg har str 37. De vokser meg snart over hodet. I alle fall de to eldste. Tove og jeg hadde en fin labbings hjem. Nå skal jeg lese videre i Tom Egelands siste bok som er en skikkelig pageturner📚

God lørdagskveld👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s