Påskeferie 2018

Da har jeg kommet i havn med alle oppgaver før påske og det er deilig. Nå er jeg klar for en liten pause og tenke på noe helt annet. I år blir det hjemmepåske med barn og barnebarn. Vi elsker å møte påsken og våren ved havet. Om det er her hjemme, i Danmark eller på ei strand med sommertemperatur og elendig skiføre så er alt like bra. Alle som kjenner meg vet at jeg ikke liker å fly rundt på ski. Jeg har ikke ski og skal heller aldri ha det. Jeg trives best på apostlenes hester med bena godt plantet i bakken.

Per Svein kommer hjem onsdag og da begynner påska på ordentlig med pinnekjøttmiddag med barn og barnebarn. Fredag blir det helstekt indrefilet med de samme. Lørdag kveld kommer venner på et måltid mat. Andre påskedag er det veddugnad. Innimellom dette blir det turer ute, tid for å lese og kanskje en påskequiz eller to. De melder kaldt men fint vær og vi må klare oss med det vi får. Bra skal vi få det uansett.

I dag er været så der. Hadde håpt på litt mer regn så snøen hadde forsvunnet nå, men det er bare å smøre seg med tålmodighet og solkrem etterhvert.

Isen smelter og våren trenger seg på og glad er jeg for våren er min beste tid. Den bærer bud om alt det gode vi har i vente🌞

Jeg har funnet frem posen med påskepynt som jeg skal spre litt utover. I dag blir det ikke gjort mye. Så får vi se hva helgen bringer. I morra skal vi kjøpe joggesko til alle barnebarna. Det er fast tradisjon og et sikkert vårtegn. Det betyr at alle kommer på cafeen i morra så det er bare å glede seg.

En riktig god fredag og en fabelaktig påske ønskes alle.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s