Langenes i vårsol🌞

Dagens tur gikk til Langenes og for et fantastisk påskevær vi har fått i dag. Jeg gikk innom Salongen og bestilte neglbehandling uken etter påske så er jeg klar for sol og sommer på Gran Canaria etter påske. Ved Annas Rom kom jeg skikkelig i påskestemning.

Jeg skulle ut til Kilenesheia å se om det var gjort klart for bygging av vei og infrastruktur når snøen går.

Gamle Langenes er vakkert i all slags vær, men kommer best til sin rett i strålende sol.

Den fredede hummerparken med kanal ligger rett over veien for der vi skal bo.

Det er sjø på alle kanter av Kilenesheia. Alle tomter ligger i hundremetersbeltet og det er sjø foran, bak og på siden. Det kan være værhardt her ute, men det har også sin sjarm. Alle tomtene er vestvendt noe som betyr at det er sol å finne så fremt solen er oppe.

De har begynt å hugge ned trær for å lage vei så da antar jeg alt er under kontroll.

Det er jo ingenting å si på denne utsikten her?

Repstad begynner snart å selge tomter. De fleste tomtene går til å finansiere sykkelsti og infrastruktur. Rett nedenfor heia ligger det en fantastisk badeplass som heter Lauvika, den ligger i innerkilen. Det er en populær badeplass og det blir sti rett ned fra heia.

Våre to tomter kommer til salgs om litt. De er blant de aller fineste om jeg skal si det selv. Så fort snøen går skal Hellvik hus ut å befare og gjøre en jobb før prospekter legges ut. Jeg kommer til å dele det både her i bloggen og på facebook.

Dette huset ligger rett over veien for der vi skal bygge. Det var det første huset vi bodde i da vi kom til Søgne i januar 1974. Da hadde vi bodd i Mandal et halvt år etter at mamma hadde tatt oss alle tre under ermet og reist fra trøndelag for godt.

Per Svein har hatt et vedprosjekt der ute i vinter. Det er jo mye potensiell ved der ute nå. Noe er pakket i sekker og kjørt hjem til oss og Robert for luft og tørk. Mange sekker er pakket og klar til og kjøres til Robert og stables der. Det er også mye som ikke er pakket. Derfor blir det familiedugnad andre påskedag for pakking, kjøring og stabling av ved. Til gjengjeld får alle fire husstander ved til vinteren og i følge gemalen har denne veden varmet godt mange ganger allerede.

Det er bare å nyte været i dag før regnet kommer i morgen. Forhåpentligvis forsvinner mer snø da.

Kvernhus i dag🌞

En god torsdag ønskes alle👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s