Høllesleng🌞

Etter å ha stått tidlig opp og jobbet noen timer var det deilig å ta seg en tur ut i vårsola. I dag trengte jeg ikke så mye tøy heller for nå er det plussgrader og sola smelter snøen dag for dag.

Det er ikke ofte vi har så mye snø på denne tiden av året og is det har vi enda sjeldnere. Det er jo vakkert og jeg blir så glad av sola, lyset og fuglesang.

Høllegata💚

Det var mange som koste seg i Høllen i dag.

Jeg var innom butikken og da var Tom Egelands siste bok i Bjørn Beltoserien kommet i pocketutgave så den kjøpte jeg. Digger Tom Egeland.

Den leser jeg nå så er den klar til Per Svein når han kommer hjem neste uke.

Jeg er akkurat ferdig med den siste boken i slottskrønikene. Den var god. Nå har jeg lest tre feelgoodbøker på rappen og er klar for litt kodekrim.

Jeg har flere i Bjørn Belto serien.

Så er det noen som kommer litt på skeive. Det er jo slik livet er i blant, perfekt uperfekt.

Til slutt kommer en bok til ikke bare på skeive , men på hodet. Det er en frittstående bok som heter Fedrens synder og handler om alt annet enn kodekrim. Jeg mangler den første boka i Beltoserien, men en dag ramler jeg nok over den. Jeg har lest et par av Egeland i grøss og gru serien også, men de likte jeg ikke. Så de står jeg bare over og gir bort.

I dag ligger jeg så godt an i prosjektene mine at jeg kan ta fri og nyte sola. Da passet det bra å få reiselektyre i posten.

Nå er det tid for lunsj og noen timer i ro og mak før jeg skal hente ungene til Robert på SFO. Da blir det garantert ikke rolig. En merker du nesten ikke, men begge to tilsammen er en liten tornado. Robert har obligstorisk ferdighetstrening på UIA i dag og da rekker han ikke å hente så da må bakkemannskapet trø til å redde logistikken.

En flott tirsdag ønskes alle👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s