UIAs lesesal avdeling Tjønneveien.

I dag deler jeg lesesal med disse tre. De jobber med eksamenskrav mens jeg jobber med skriveprosjekt og pensumlitteratur. Daniel og medstudenten jobber med eksameskrav i finansregnskap. Benedicte jobber med rapporter, hun går på bioingeniørstudiet. Det er jo hyggelig med ei kollokviegruppe igjen også da. Fra midten av april begynner de på eksamensoppkjøret og har booket seg inn i kjellerstua frem mot eksamen og sommerferie. Det er jo greit å ha egen lesesal. Daniel og Benedicte kommer fra Kbyen og kompisen kommer fra Mandal. Så møtes de på midten her. Akkurat nå er det for kaldt i kjellerstua så vi arbeider side om side i ei god og varm stue.

Jo sto opp i otta og har hatt ei lang skriveøkt allerede. Nå leser jeg. Jeg har begynt på ei ny pensumbok i traumestudiet i dag.

Sola skinner og jeg skal ta meg en tur ut for å lufte hjernen å bevege kroppen. Før jeg igjen setter meg ned med ei ny skriveøkt, leser pensum og forbereder morgendagens skriveøkt.

En god mandag ønskes alle🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s