Sofaprat med FO studentene.

I dag skulle Robert og jeg på felles oppdrag. Vi skulle snakke om senskader og traumer etter mobbing med FO studentene som hadde kretssamling på Ernst hotell i Kristiansand denne helga. For å lade opp vasket jeg loftet, skiftet sengetøy og kjørte i gang en vaskemaskin før jeg støvsugde hovedetasjen. Robert og jeg skulle møtes på bussen. Jeg tok bussen fra andre siden av veien der jeg bor og Robert kom på på Tangvall.

Her er vi klare til dyst👍 og bare venter på å få komme i gang.

Vi var siste innslag på programmet før lunsj og før de skulle dra hver til sitt.

Det var en fremoverlent og lydhør forsamling som lyttet til det vi hadde å si. Robert og jeg snakker klart og tydelig på inn og utpust begge to så de fikk mye informasjon. Både om senskader og hva som ikke fungerte i systemet og hva som skulle til for at det skulle fungere. Vi åpnet også opp for spørsmål og vi svarer på absolutt alt. Da vi skulle gi råd om hvordan vi ville bli møtt av hjelpeapparatet sa Robert at de først og fremst skulle lytte å tåle å stå i det. De måtte tåle å høre om alt det forferdelige og vonde og at det verste han og mamma visste var feige voksne.

Da det bli min tur sa jeg at dere blir ikke gode hjelpere av å ta utdannelse. Utdannelsen er en verktøykasse og det er hvordan dere bruker den som avgjør om dere blir gode hjelpere. Dere skal ha hodet med dere, men hjertet må også være med ellers blir det ikke godt nok. Og Robert avsluttet med: hodet kaldt og hjertet varmt så er dere der.

Vi fikk bare skryt etterpå og det som gikk igjen var at vi var fantastiske sammen, at dette var både matnyttig og relevant for alle sammen. Arrangørene var kjempefornøyd og sa det var en fantastisk slutt på seminaret. Robert fikk med seg en flott håndlaget vase hjem så den har jeg ikke bilde av.

Litt kaffe og påskegodt💚

Og hver vår bok som blir spennende å lese for dette er et tema som engasjerer oss. Vi ble invitert med på lunsj og fikk snakket mer inngående med et par av studentene som går i Roberts klasse. Robert er også FO student.

Alldeles deilig svinekam til lunsj og ostekake til dessert.

Vel hjemme var det deilig å komme seg ut på søndagstur i solskinn. Det var minus 9,5 grader da jeg sto opp. Nå ligger det rundt 0 og det meldes om varmegrader hele neste uke.

Føler litt på at vi er inne i en ny istid, men Gran Canaria er tre uker unna🌞

Morelltreet i hagen begynner å få knopper nå så da er våren i anmarsj💚

God søndag til alle🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s