Våren lar vente på seg❄️

Vinteren ligger fortsatt over Sørlandet og det er ikke så mange tegn som tyder på at den vil slippe taket med det første. Selv om det er varmegrader nå og det smelter meldes det kuldegrader igjen til helgen.

I går regnet det istapper fra trærne da jeg gikk sykkelstien til Langenes. Det har jeg ikke opplevd før.

For tre år siden så det slik ut på denne dagen og jeg må si jeg liker det mye bedre enn snø😜

Jeg har hatt en skulder som har kranglet en stund og måtte derfor innse at jeg måtte ta kontakt med Ingrid for en time. Der var jeg i dag og er blitt mye mer bevegelig. Det er jo rart at bare ved å trykke, dra, klemme, klype og bende litt så blir en mye mer bevegelig. Det kan anbefales.

Mens jeg var i byen benyttet jeg sjansen til å gå innom min favorittbutikk i K-byen Centrum sko. Hvor de selger både sko og klær og butikken bugnet av farger. Det var rene vitamininsprøytningen. Jeg hadde sett meg ut to par sandaler på fbsiden deres.

Som sagt så gjort. Det finnes noen kriterier for sandalkjøp. De skal være gode å gå på en hel dag og de skal være gode med en gang.

De skal være fargerike og eller ha bling bling og disse slo an hos meg selv om været tilsier noe annet enn sandaler. Jeg har imidlertid troa på både vår og sommer og Gran Canaria.

Jeg fikk kjøpt de siste i str 37 så det er ikke bare jeg som er tidlig ute og har troa på bedre tider🌞

En flott tirsdag ønskes alle der ute med eller uten sandaler👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s