Skrivemodus

Da går jeg inn i en ny skriveperiode. Resten av livet er foreløpig ajour. Jeg er i startfasen på et større prosjekt og jobber nå med teorigrunnlaget. Det ser nok litt rotete ut for utenforstående, men jeg har full kontroll.

Jeg har kjøpt inn bøker for neste bolk av traumestudiet og har begynt å lese meg opp. Jeg har også valgt ut et par bøker ekstra som er pensumrelatert og som jeg har bruk for i skriveprosjektet mitt. Jeg leser 50 sider pensum hver dag og da går det unna. Første bok ut er denne.

Jeg graver meg ned i dette prosjektet mens jeg venter på at våren skal komme.

God mandag og god ukesstart ønskes alle👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s