Det snør det snør❄️❄️

Etter alle solemerker skulle det vært vår og varmegrader på Palmekysten nå. Uheldigvis henger vinteren fast med kuldegrader og enda mere snø. Æ kan ikke si æ lier det no særlig, æ som e værflyktning og all ting.

I fjor på denne dagen så det sånn ut.

I år ser det sånn ut

Gubben skal snart ut med snøfræsen, sjøl har æ vaska loftet i frustrasjon. Nå graver æ mæ ned i sofaen med strikketøyet og ei god bok. Det heter seg jo at man skal grave seg ned i tide.

Jeg skal drømme meg bort til den irske landsbygda og New York. Så gleder jeg meg over at minstesønnen fikk innvilget et stipend fra Trygve Tellefsens legat for lovende og evnerike barn og unge mennesker i Sandefjord og Kristiansand. Det var over 350 søkere og han var en av 55 som trakk vinnerloddet. Han reiser til Sandefjord park hotell 20 april for å motta stipendet sammen med de andre lykkelige mottagerne av det. Jeg vet også at sommeren kommer til meg om fire uker da reiser Per Svein og jeg til Gran Canaria for opptining. Imens er det bare å holde ut for vinteren må før eller siden gi tapt for våren👍

God søndag folkens💜

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s