Ettermiddagsbesøk❤️

I går lurte Robert på om vi kunne ha Pandora et par timer. Jhonny skulle i bowlingbursdag og Robert ville på trening. Det er lenge siden vi har hatt bare henne på besøk. For det er en travel og populær liten dame som alle vil ha en liten bit av. Hun kom jumpende inn i huset og heiv seg oppi sofaen der jeg satt, oppi fanget med klemmen klar. Hun er bestemor si store jente og det vet hun godt.

Bestemor hadde vært på mammutsalg og kjøpt bøker til alle tre barnebarna og hun gikk løs på de to som skulle til Roberts casa. Bøker er gøy det er vi alle enige om. Hun ville ha is og hos oss er det istid hele året. Etter to is var hun klar for litt mat. Fire pannekaker med sprøstekt bacon og blåbærsyltetøy glei ned så lett som bare det. Det hele ble avsluttet med enda en is. Så ville hun bade og ha på rene klær. Og mens hun ordnet seg for bad måtte bestemor skjekke hva som var i skapet. Der fant jeg en genser og et dongeriskjørt som var hennes fra før, ei truse som også var hennes og nye strømpebukser i rett størrelse. Da var ho fornøyd med tingenes tilstand.

Med svømmebriller på var det bare en lek. Håret ble vasket og hun fikk skravla masse før bestemor mente at nå var det nok bading. Pappa kom og henta henne og posen med bøker og godteri til lørdag for henne og storebror. Vi hadde så mye godteri igjen fra 30års feiringen til Kristoffer som vi fordelte til de tre barnebarna. Da ho for ut døra med pappa kjente vi oss enda rikere. Sånne stjernestunder er gull.

Her er hun i to ulike utgaver❤️

Ellers fortsetter såpeoperaen i Søgne.

Vedtaket gjort i kommunestyret om at vi bare skal ta varslerdommen til orientering er nå heldigvis sendt til lovlighetskontroll. Vedtaket viser en forakt for retten som jeg ikke begriper at vi kan leve med. Jeg er heldigvis ikke alene om ikke å begripe det. 11 kommunepolitikere har signert. Så er det bare å vente på fylkesmannens konklusjon.

Vi nærmer oss nå snart 30 varsler på rådmann og ledelse i kommuneadministrasjonen. Denne gangen kom det fra en leder i en annen avdeling. Vi har åpenbart god råd i denne kommunen for rammen advokatfirmaet har fått er 250 000. Når man legger til tre tapte rettsaker, forlik, tidligere utgifter til varsler, til diverse tiltak som ikke har virket, til fredssamtaler og konflikthåndtering og gudene vet hva begynner summen å bli stor. Men gjøre noe nei det vil vi ikke. I mine øyne vitner dette om en snarlig verdensrekord i strutsepolitikk.

Mens vi venter på neste episode i soga om Søgne vil jeg ønske alle en flott onsdag der ute👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s