Bestemors lille My❤️

I går morges da jeg satt og leste på facebookfeeden dukket det opp en tekst jeg skrev i fjor under minner og den vil jeg dele under bildet. Teksten handlet om mitt yngste barnebarn Amilia. Hun fyller seks år om nøyaktig to måneder i dag. Jeg kaller henne lille My og grunnen til det er at hun var veldig liten da hun kom til verden. Hun var 46 cm og helt perfekt i størrelse i forhold til lengden. Bollekinn hadde hun også. En nydelig liden bede som vi sier her på Sørlandet.

Selv om hun ikke ruver i vekst og ser ut som en liten alv så er hun et av de sterkeste mennesker jeg kjenner og hun setter spor etter seg. Hun vet godt hvem hun er, hva hun er verdt og hun har en jernvilje. Hun er også mild, empatisk og veldig snill og deler alt hun har.

Hun har verdens beste mamma og pappa og det vet hun. De elsker henne overalt og setter henne først i et og alt. De gikk fra hverandre da lille My var liten, men står likevel tettere sammen i foreldreskapet enn de fleste jeg kjenner. Deres samarbeid er forbilledlig og lille My blir møtt på absolutt alle følelser hun har. Om de er gode eller dårlige, det spiller ingen rolle. Om de rekker bussen eller barnehagen spiller heller ingen rolle. Lille My er viktigst. Hun har i sannhet vært heldig med sine to foreldre og hun belønner dem med all den kjærlighet hun har. Resultatet av denne kjærlige omsorgen er at vi har fått en kjærlighetsapostel i vår famile som strør hjerter på sin vei. Til helga er det vår tur til å bade i kjærlighet for da kommer hun til Lilandsresidensen.

På torsdag kom lille My på overnattingsbesøk te bestemor for pappa hadde logistikkproblemer. Det er bestefar som er favoritten for ho vet at ho kan snurre han rundt alle de fingrane ho har.

Sist vi henta ho da bestefar var hjemme, snudde han så mot mæ i bilen å sa: æ lover at æ ikke skal skjemme ho vekk noenting denne gangen. Da spruta vi ut i krampelatter begge to. Den helga satte han bestefarrekord i å skjemme ho vekk. Han ble belønnet med at hun satt i armkroken hans hele tiden med i-paden, eller på fanget hans. Ho visket inn i øret hans: æ e så glad i dæ bestefar og la inn enda noen aksjer. Både ho og æ vet at han er den snilleste mannen i hele verden.

Men så er han ute i havet av og til og da vet hun at den ene siden av den store senga er ledig, så da beslaglegger hun den som den største selvfølge. Så da æ la mæ i går sa ho: æ legger mæ i midten æ bestemor. Klart du kan svarte æ. Så skravla ho på innpust og på utpust for ho har så mye på hjertet. Æ e så glad i dæ bestemor sa ho. Æ e veldig glad i dæ au sa æ. Æ e glad i alle æ kjenner sa ho, og alle æ kjenner e glad i mæ. Så ramsa ho opp mamma, pappa, bestemor, tante, venner i barnehagen og enda fler.

Te slutt ble ho stille og sovna i trygg forvissning om at ho levde i en verden full av kjærlighet. Æ blei liggende å gruble litt og sendte en bønn til høyere makter om at ho alltid måtte føle sæ så trygg og elska, og at alle barn i verden måtte få kjenne på den følelsen. Så sovna æ å

Til helga kommer ho igjen💚

En god mandag ønskes alle og husk alltid på å ta vare på alle barn som kommer i din vei. I dag og alle andre dager.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s