Ei annerledes helg.

Gårsdagen ble litt annerledes enn normalen. Jeg skulle ikke på Frk.Lyng, jeg skulle jobbe med traumeutdanningens del to hele helgen. Allikevel det var jo lørdag så etter frokost var det lørdagsgodt og te. Da jeg sjekket gradestokken ble jeg glad da jeg så den hadde beveget seg i rett retning.

Da vi hadde del en av utdanningen var det storflom her på Sørlandet. Denne gang var det Sibirkulde som møtte oss. Vi var enige om at vi måtte slutte og møtes på denne måten i ekstremvær.

Vinteren ser ut til å ha slått seg ned på Sørlandet på mer permanent basis i år og vi fyrer som aldri før. Det har handlet mye om ved denne sesongen i Lilandsresidensen og pappa Liland har kjøpt inn et mål ekstra som fordeles på de to eldste som har vedfyring. Her står lasset til Kristoffer klart. Pappa sørger for at barn, svigerbarn og barnebarn ikke skal fryse seg fordervet i siste innspurt mot våren.

Selv har jeg koplet meg av familien for helgen og befinner meg i min egen boble denne helgen.

Jeg tuner meg inn på kursing med litt musikk for hjerte og sjel før jeg går til bussholdeplassen rett over veien for der jeg bor.

Det er deilig å ha bussbu når det blåser som det har gjort i det siste.

Vel fremme er det flere enn meg som har fått med seg at det er lørdag.

Vi sier det til hverandre hele tiden vi som er på kurset. Vi er så heldige som får være her, som får være med på dette. Det er et eneste stort priviliegium. Denne metoden som vi lærer og som vi tester ut på oss selv og hverandre er ikke terapi, men den virker terapeutisk. Det å få stå i en sånn prosess, og det å få være en del av andre menneskers prosess slik vi er nå er et eneste stort privilegium. Det handler om 100 % tillit og vi pløyer dypt i hverandres liv. Vi har hodet med oss, men vi jobber med hjertet. Dette er kjærlighetsmedisin. I dag er siste dag i denne delen, men vi vet at de prosessene vi nå har satt i gang i oss selv og i hverandre vil virke til neste gang vi treffes og til neste del av utdanningen. Akkurat nå tuner jeg inn til siste dag og sender en takknemlig tanke til alle mine medstudenter for at jeg får lov å delta på denne spennende reisen i deres liv og i mitt eget.

En flott søndag ønskes alle❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s