Kontrollutvalget trekker seg!!

I går kom meldingen om at kontrollutvalget i Søgne trekker seg. De opplever at flertallet av politikerne ikke har tillit til dem. Jeg forstår godt at kontrollutvalget trekker seg når flertallet av våre politikere ser ut til å tro at siden de er et flertall er de hevet over Norges lover og våre demokratiske verdier. De vedtar seg bort fra alle problemer og vingeklipper mindretallet som ønsker å foreta seg noe å følge lovverket og de demokratiske spilleregler.

Jeg blir kvalm når jeg ser hvordan stemmen min har blitt misbrukt og fortsetter og misbrukes. De får åpenbart heller ikke med seg det voksende folkeopprøret i bygda for det virker som de holder seg mest sammen med sine meningsfeller. Det er jo tryggest på den måten. Det er blitt stilt en del kritiske spørsmål til våre politikere. Spørsmål de unnlater å svare på, tausheten er rungende. I det øyeblikket kontrollutvalget trekker seg roper flertallet av politikerne på ordfører og handling. Forstå det den som kan. Hva i alle dager skal vi med et kontrollutvalg som ikke blir hørt eller tatt hensyn til? Vi har heller ikke bruk for et kontrollutvalg som er i lomma på flertallet. Vi får bare vente å se hva neste episode av såpeoperaen bringer for det er åpenbart ingen grenser for hva som kan skje i denne snart lovløse bygda.

Heldigvis har jeg annet å holde på med. Studier avleder fra galskapen i hjemkommunen. Det å prøve å forklare medstudenter hva som skjer i bygda mi er nærmetst blitt en umulig oppgave.

Jeg er klar for dag tre av fem og ser frem til en ny dag med flotte medstudenter.

Vi holder til her denne uken, et fint sted å være.

Etter dagens økt i går gikk alle som hadde anledning til Slakter Sørensen for en bedre middag og gode samtaler. Man blir tett knyttet sammen når man går så tett inn i hverandres liv. Det handler om tillit og er så verdifullt.

Jeg håper alle får en riktig fin fredag der ute, med eller uten Sibirkulde.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s