Ei hurramegrundtuke.

Da er vi kommet til vinterferiens siste dag. Det har vært litt av en uke for oss i Lilandsresidensen. Jhonny har vært hos oss mye siden det ikke er vinterferie på UIA. Det har både han og vi likt. Han har derfor vært med på det meste som har skjedd denne uken og overnattet to netter. Han har brukt badekaret flittig siden pappa bare har dusj.

Onsdag var det femårsjubileum for dommen og det feiret team Liland med å spise lunsj på Skubbsulten sammen med Robert og Jhonny. Kunstengelen vår kom også den dagen og er nå trygt plassert sammen med mammas og farmors bibler og mammas jesusstatue og farmors bilde av samme mann. Farmor var en gudfryktig dame som satte sin lit til vår herre. Mamma var litt annerledes skrudd sammen. I hennes bibel har hun selv skrevet at hun sluttet å tro på det som sto i Bibelen for lenge siden, men at hun trodde på de høyere makter. Hun hadde gjort seg en del erfaringer. Hun var fan av Jesus og levde etter mottoet gjør døren høy, gjør porten vid.

Engelen skal få en mer sentral plassering når vi kommer til Langenes.

Torsdag var vi hos Hellvik hus og skrev byggekontrakt på det første huset med Hellvik hus. Jhonny var med og med i-pad og øreklokker oppførte han seg eksemplarisk den drøye timen det varte.

Vi fikk billetter til boligmessa👍

Vi fikk 4 stykket så MacLilands drar i flokk og følge.

Ellers har uka bestått av planlegging og innkjøp av diverse til den store festen i går. Det er ikke hver dag en blir 30 år og som det ble sagt. Aldri hadde vel vi trodd vi skulle holde på med barneselskap så lenge🎁🎁

Svigermors kjøttkaker ble laget dagen i forveien.

Smågodt ble handlet inn på Europris i rikelige mengder. Det er viktig å lære den oppvoksende slekt at man ikke skal feste med måte, men gi alt vi har. Hverdager er det nok av og fest er fest.

Lørdag hentet vi kaken som skulle være med romrakett på, men den ble levert med nyttårsraketter på bilde i stedet. Så da måtte vi improvisere. En tur innom bokhandelen løste problemet. To penner av rette slaget og en sølvpenn gjorde susen.

Litt pynting må til og 30årsjubilanten er klar.

Robert fikk pappahjelp med slipset.

De to minste koste seg med i-pad og lot oss voksne ordne opp.

Da var det klart og alt dekketøy i papp som seg hør og bør en barnebursdag.

Gjestene strømmet på og så var det mat.

Alle ble gode og mette før den store finalen med kaker og bursdagssang.

Her er kaka vi bestilte.

Her er kaka Tove lagde for at Jhonny som har søliaki også skulle få noe godt. Kokosbollekaka gikk rett hjem og jeg synes den var kanonfin.

Etter å ha begynt samtidig på tre forskjellige bursdagssanger samlet vi oss i et rungende: Hurra for deg som fyller ditt år, ja deg vil vi gratulere🎶🎶🎶

Med bilde av lille My som overtok teppet fra bestemor denne uken ønskes alle en super søndag❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s