Helgemodus❤️

Etter ei uke hvor flertallet av våre politikere igjen har vist oss hvor farlig gruppetenkning er var det godt å ta helg. Jeg hadde lyst til å starte helga med blåskjell og Per Svein ville ha verdens beste foccacia fra Frk. Lyng så da ble det sånn og det ble en knallbra start på helga.

Lørdag er det sjokolade og frøken Lyngdag. Tove og jeg labba opp. Det er så godt å få litt frisk luft til hjernen hver dag. Det var fullt dobbelt bord i går også. Robert ble overrasket med fargerike sokker strikket med dobbelt hæl fra Tove. Han ble mildt sagt glad som dere ser👍

Tove viser sin omsorg for oss i flokken hennes med hjemmstrikkede sokker som holder oss varme når vi fryser på bena. Yngstesønnen kom også på Frk. Lyng i går og det var koselig.

I går kveld hadde vi søskentreff. Mamma døde for halvannet år siden. Da bestemte vi oss for at når boet var gjort opp skulle vi spise en bedre middag ute med våre respektive på mammas regning. I oktober i fjor hadde vi en fantastisk helaften på restaurant Luihn i byen med alt hjertet begjærte og alt magen kunne klare. Siden mamma ikke lenger er vårt samlingspunkt er det nå vårt ansvar å holde oss samlet. Derfor ble vi enige om å innføre søskenmiddag. Første gang var hos oss rett over jul og på menyen skulle det stå pinnekjøtt fra Listalam ble det bestemt. Det ble en vellykket kveld.

Denne gang møttes vi hos Linda. I damechatten vår på fb fikk vi beskjed om at broder Ole hadde fått viljen sin når det gjaldt maten. Vi skulle få hverdagsmat som var piffet opp. Da svarte jeg at da ble det fiskeboller for det var den beste hverdagsmaten min bror visste. Da svarte Linda at nei så galt var det ikke.

Jommen så vi hverdagsmat. Dette ble jo rene restaurantmåltidet. Vi fikk servert ovnsbakt torsk med hjemmelaget potetstappe, ertepure, fantastiske grønnsaker og bacon med baconfett. Det var fest for ganen og ingen av oss var uenig med lillebror da han flere ganger sa at torsk er en undervurdert matrett. Linda lager alltid mye mat så søndagsmaten deres er i boks. Dette var like godt som det så ut💜

Dessert ble det også. Det var smuldrepai med eple, bjørnebær, is og sjokolade. Etter dette var mett bare fornavnet. Før vi skiltes etter en hyggelig aften var vi enige om at neste treff ble hos Anna og at vi skulle finne en dato i gruppa i mars/april. Ole og jeg bor i Søgne, men Herleik har ikke bodd her siden vi emigrerte til Volleberg da mamma ble skilt i 1985. Først bodde han mange år i Songdalen før han ble byfis. Han har tomt på Langenes og kommer snart tilbake der vi startet Søgnelivet, på Gulltoppen i 1974. Nå bosetter snart to av oss tre søsken oss på andre siden av veien for der det hele startet.

Linda vet å gjøre det koselig rundt seg. Det var dette synet vi ble møtt med da vi kom til døra hennes.

I dag skal jeg bare slappe av rent bortsett fra min daglige tur i frisk luft. Jeg skal se på opptaket fra hver gang vi møtes. Jeg skal fortsette å sy sammen regnbueteppet til Amilia.

Og jeg skal lese bok. Denne fikk jeg først anbefalt av hun som driver den lokale bokhandelen . Jeg fikk den av Daniel og Benedicte til jul og ser frem til en hyggelig lesestund.

En riktig god søndag ønskes deg og husk, ta vare på flokken din❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s