Vinterferie i sikte😊

Da er vinterferien i sikte og alle hjerter gleder seg. Det har gått mer eller mindre i ett siden nyttår. Jeg er godt i gang med et nytt skriveprosjekt og det ryddes, sorteres og kastes. Noen prosjekter avsluttes, noen videreføres, mens nye iverksettes.

Denne uken er det avslørt nye lovbrudd hos kommuneledelsen. Likevel er flertallet av våre politikere fulle av tillit til ledelsen. I går stemte flertallet i kommunestyret for at det bare skulle tas til orientering, man vil ikke rydde opp. Det er til å gråte blod av. De legimerer med dette alle lovbrudd og ukulturen fortsetter. Så lenge vi vet hva som skjer kan det bare fortsette, ser det ut som de tenker. Det var ikke dette jeg så for meg at min stemme ved forrige kommunevalg skulle brukes til. Den skulle brukes til å rydde opp, det var det jeg ble lovet. Jeg har merket meg alle navn på de som stemte for at dette skulle få fortsette. I følge ham jeg bor sammen med har jeg hukommelse som to elefanter. Så jeg glemmer ikke. Ingen av disse eller de partier de representerer kommer til å få min stemme ved neste valg. Uansett valgflesk. Det ville være å kaste perler for svin. Nå får vi bare vente til Kristiansand kommer og rydder opp etter våre folkevalgte👎 Så får vi bare håpe at ikke liv går tapt i mellomtiden.

Nå skal det bli deilig med vinterferie. Bloggen kommer til å gå sin gang. Det blir i alle fall et innlegg om mobbing. Lille Mys regnbueteppe er strikket ferdig og nå skal det sys sammen, resultatet blir å se i bloggen. Neste onsdag er det fem år siden dommen i Lilandssaken falt og det kommer et lengre blogginnlegg i anledning dagen. Neste lørdag fyller eldstesønnen Kristoffer 30 år. Det blir å prege familien tre dager til ende og vil bli markert også i bloggen.

Ellers skal ferien tilbringes med familie og venner. Jhonny kommer på besøk de dagene pappa er på forelesning. Det gleder vi oss vilt til. Pandora drar på vinterferie til mamma i dag så hun treffer vi ikke før etter ferien. Amilia treffer vi i forbindelse med feiringen av pappaen. Vi ser frem til denne uken med feiring og fest. Det skal bli godt med et hvileskjær.

I går fikk jeg resten av mammutbøkene mine og kan glede meg til mang en lesestund også i vinterferien. Her er de:

På tur med de folkevalgte. Reise er jo alltid gøy også i bøkenes verden.

Denne forfatteren har Tove anbefalt lenge så nå kaster jeg meg utpå.

Har lest de to første i trilogien om New Zealand og har den tredje liggende på vent. Denne har fått gode anbefalinger.

Jeg har sansen både for Bjørnson og Roma.

Kjøpte den forrige boka som var god, men den forsvant på utlån, så hvis du har den er jeg takknemlig for å få den tilbake. Her er fortsettelsen.

Siden jeg er født i Bodø tenkte jeg at jeg kunne lese meg opp litt.

Denne historien er fra virkeligheten og det er jo ekstra morsomt.

Nå vil jeg ønske alle en riktig god helg og vinterferie💚

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s