Mammutkupp del 1 2018

I går kom det beskjed fra min lokale Norlibutikk at deler av min mammutbestilling var klar til henting nå og at resten skulle komme senere. I år har jeg gått bananas i katalogen og bestilt likt og ulikt.

Nå skal jeg presentere det jeg har fått så langt og så presenteres resten i et nytt blogginnlegg.

Jeg er bare pittelittegrann interessert i politikk, så jeg gleder meg til denne. Frank Aarebrot kan få poltikk til å bli den reneste underholdning.

Det er helt klart at vi trenger en vaksine mot frykt. Frykt er det farligste i hele verden og gjør oss mennesker irasjonelle. Jeg har tre bøker skrevet av samme mann og gleder meg.

Denne boken handler om PTSD. Fjorten mennesker forteller sine historier om å leve med posttraumatiske stressplager. I vår familie er vi godt kjent med fenomenet høy posttraumatikk. Denne skal leses og her skal det læres.

Fremtidig reisemål og historie. Kan det bli bedre? Jeg har uttalige bøker som handler om Roma. Jeg har vært der en gang, men drømmer om å dra tilbake mange ganger. I mens kan jeg lese meg litt opp👍

Lahlum er en av mine krimfavoritter. Han skriver i samme gate som Agathe Christie. Noe som betyr mindre blod og gørr enn det som er vanlig. Leseren inviteres med på å løse gåten og det er jo artig synes jeg.

Ei skikkelig tjukk historiebok på nesten 900 sider. Det må jo være midt i blinken for meg som elsker historie. Denne handler om Dynastiet Romanov og turen går til Russland.

Liv Gade, bokinspirator, skriver at denne boken er en soloppgang i sjelen som fortsetter å skinne lenge etter at siste side er lest. Det gjenstår å se.

Når jeg ikke kan komme til Italia får Italia komme til meg😜

Tom Egeland sier om denne boken: Intenst spennende. Det er bare å lene seg tilbake, lese – og la seg imponere. Det har jeg tenkt etterhvert. Jeg vil komme tilbake med en anbefaling i bloggen straks bøkene er lest, om det er noe å anbefale da🌞

I går reiste min eldste sønn Kristoffer til Oslo for å delta i denne middagen her

Torbjørn Røe Isaksen får nok en Lilending å bryne seg på. Som kunnskapsminister hadde han Robert og meg å bale med. Det nytter ikke stikke av til næringsdepartementet for det er flere av oss. Kristoffer har lovet å hilse fra mamma Liland. Det gjør han nok, han gjorde det da han traff Erna i fjor. Da lo alle hjertelig, og det forstår jeg ikke😊

Nå vil jeg ønske dere en god tirsdag🌹

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s