Morsdagen 2001 kontra morsdagen 2018

På selveste morsdagen 11.februar 2001 døde svigermor etter en gedigen sykehustabbe i forbindelse med en miniskoperasjon. Svigermor var den sprekeste 75åringen jeg kjente og det kom som et gedigent sjokk. Et sjokk hele familie kjenner etterdønninger av enda. Per Svein kjørte sak for sin far via fylkeslegen og vant frem. Svigerfar fikk erstatning, men ingenting kunne gi oss kone, mor, bestemor, oldemor eller svigermor tilbake. Likevel ansvaret ble plassert der det hørte hjemme og vi kunne gå videre. Det eneste som hadde en slags mening oppe i alt dette var at hun forlot oss på selveste morsdagen. Hun som hadde vært verdens beste mamma for Per Svein, Marit og Liv.

Per Svein og jeg reflekterte litt over dette i går at det var 17 år siden denne morsdagen og hvor mye som hadde skjedd siden den gang, men at det likevel kjentes så nært på grunn av sjokket den gangen.

Da jeg kom hjem fra Frk. Lyng i går hadde bror Ole vært innom med blomster på oppdrag fra min mann. Fordi jeg er mor til hans barn fikk jeg denne flotte buketten som nå pryder stua.

Med den buketten hilses alle mødre og de som fungerer i mors sted med et rungende gratulerer med dagen🌹

Jeg lovet en bokanbefaling i dag og den kommer her. Til alle dere som liker kodekrim, fart og spenning. Les bøkene til Dan Brown.

Jeg holder på med denne boken her og må bli ferdig til Per Svein kommer hjem for denne vil han lese nå. Handlingen i romanen utspiller seg for øyeblikket i et kloster i Barcelona, i Budapest og mens jeg leser nå i Guggenheimmuseet i Bilbao.

Per Svein og jeg var her i mai 2017. Et helt utrolig byggverk og en flott kulisse for en bok.

Dan Brown har skrevet flere bøker i serien om Robert Langdon. Bøkene tar deg med på reiser over hele verden.

Forrige bok tok oss med til Firenze som er en helt fantastisk by i Toscana. Resten av bøkene har min Robert beslaglagt og han vil nok også låne den siste boken, men da må han levere tilbake de andre først😜 Jeg skal bruke deler av dagen på å lese bok.

Da vil jeg ønske alle en riktig god søndag.

2 kommentarer om “Morsdagen 2001 kontra morsdagen 2018

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s