Lesesøndag📚

Jeg har begynt på boken Liebhaberne, som er femte bok i trilogien om den dysfunksjonelle familien på Neshov. Bøkene er skrevet av Anne B Ragde. Den femte og foreløpig siste boken kom i fjor. I følge Tove som har lest boken ligger det an til flere.

Den første boken het Berlinerpoplene og kom i 2004. Vi ble øyeblikkelig hekter både Per Svein og jeg.

Bok nummer to heter Eremittkrepsene og kom året etter og gjorde oss sulten på mer og vi så frem til den siste boka og en avslutning hvor alle løse tråder skulle knyttes sammen.

Den tredje og det som skulle være den siste boken heter Ligge i grønne enger og kom i 2007. Boka var god den, men litt mye blod og gørr ble det. Jeg har ingenting i mot at det ikke alltid blir en happy ending, men her var det for mange løse tråder i ei siste bok kjente jeg. Han jeg bor sammen med var ikke fornøyd med slutten, han har derfor ikke lest resten. Så hun mista han med den slutten. Jeg anbefaler alle tre, spesielt nå da serien har fortsatt. De tre første kan nå kjøpes på mammutsalget samlet til 149 kroner. Det er et røverkjøp vil jeg si.

Plutselig fra det store intet kom bok nummer fire som heter Alltid tilgivelse i 2016, ni år etter forrige bok og det var en høydare. Den kan kjøpes på mammut til 179 kroner og er verdt hver eneste krone. Selv skal jeg nå kose meg med den siste som jeg fikk av Robert til jul.

Jeg har lest flere bøker av Anne B Ragde, jeg er ikke like begeistret for alle, men en skiller seg ut og handler om hennes mors liv de siste årene. Den handler om å kjempe for en gammel mors rettigheter mot et hjelpeapparat som til tider er til alt annet enn hjelp, om å ha foreldre på sykehjem/omsorgssenter, om det å dø og det å miste en mor.

God lesesøndag til dere som leser og husk det er noe som heter lydbok også. For ikke å snakke om at det finnes bibliotek som kan benyttes👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s