Februar😊

Da er det bare å vinke farvel til januar med bilder fra årets kalender med minner fra fjorårets. Da var MacLilands på Buen i Mandal sammen med Inger Grete på pop up utstilling med Vedbjørn Sands verker. Det ble en munter stund med Aune Sand og mannen fra Haugesund( jeg husker ikke hva han heter, men han var fra Haugesund. Tove og jeg tok jakkene på ermet for det ble så varmt å gå rundt der og da Inger Grete kom for å bli med på bildet så hun på oss og sa: Næmen har dere kledd av dere? Hvorpå alle brøt ut i hjertelig latter.

Velkommen februar og lysere tider, æ bare digger det. I fjor var vi på Andrea Bocelli konsert på telenor arena i februar og det var helt fantastisk. Det blir spennende å se hva denne måneden vil innholde.

Det er kommet enda en varsling på rådmannen som betyr at det kom en før og en etter dommen falt i januar. Dette kommer ikke til å ta slutt hvis ikke det handles på det man vet. Mobbing skal undersøkes, avdekkes og stanses for alle har krav på et godt arbeidsmiljø, ikke bare flertallet, slik det stadfestes i dommen og ligger innfelt i arbeidsmiljøloven. Varslene skal sendes advokat som ikke kan gjøre mer enn å stadfeste om varslene er varsler eller ei. Det er politikerne som har arbeidsgiveransvar og må gjøre jobben med å undersøke, avdekke og stanse det som skjer. Så langt har flertallet ville vente og håpt at dette skal gå over av seg selv. Mobbing går ikke over før noen stanser det som skjer. Mobbing er lovbrudd, overgrep og kriminalitet og kan gi store og varige skader på dem som utsettes for det og det er politikernes ansvar og det må de snart ta.

Jeg har lest ut fjerde bok av serien om de syv søstre og kan anbefale den på det varmeste. Tror jammen jeg må ha en tur til Australia etterhvert. Jeg ser alt frem til den neste boken som kommer i januar neste år og som heter Månesøsteren og handlingen der utspiller seg i det skotske høylandet og i Spania. Nærmere bestemt Granada og Alhambra. Bøker er en billig måte å reise på👍Deilig med farger og vårtegn, denne kom på døra en dag🌺Jeg er i full gang med nytt skriveprosjekt, har samlet stoff i flere år så nå flyter det i hele stua mens det lages disposisjon og sorteres. Forarbeidet er selve grunnmuren og det tar tid. Grunnmuren må være solid for at resultatet skal bli bra og jeg glemmer tid og sted, mens timene flyr.

Jeg håper alle får en fin torsdag og at mange møter opp i kommunestyret og støtter varslerne og hvor spørsmålet om anke av varslerdommen skal avgjøres.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s