Reiseåret 2018

Da har vi bestilt og spikret mange reiser for 2018. For oss har reiser blitt den beste måten å koble av på. Da er vi fredet, når vi er hjemme er oppgavene mange og dagene går i et rasende tempo. For å takle alt som skjer har det blitt nødvendig å lage lommer for påfyll eller hvileskjær som det også kan kalles.

Jeg bruker å lage reisebrev på facebook for å inspirere andre og fordi jeg synes det er morsomt å fortelle og dele gleden med flere. Fra nå av blir reisebrevene delt på bloggen i stedet. Vi holder oss hjemme til april i år. Da har vi fått tildelt en av Conocophillips leiligheter i Taurodalen og det blir strandliv, avslapning, lesing og skriving som står på programmet. Vi har invitert med oss Janne og Odd som bor på Kapp. De flyr fra Oslo og vi fra Kbyen. Odd er tidligere kollega av Per Svein og Janne kaller jeg bare søstra mi fordi de fleste tror det er sånn det er😜Vi har reist sammen før og vi kaller turene våre for HMS kurs da begge gubbene våre har jobbet mye med sikkerhet (safety first) og HMS. Vi synes det er viktig å ivareta HMS både hjemme og i fritiden også. Derfor reiser vi på ny HMS samling på Gran Canari i år. Vi gleder oss😊

Neste reise går til familie i Trondheim og konfirmasjonshelg. Det gleder vi oss til det er lenge siden vi har vært på de kanter nå🌞I slutten av mai drar vi på Pilegrimstur til Liguria og Toscana med Norsk Tur. Vi elsker Italia og har vært i samme området to ganger før, men ikke til fots. Det blir en ny opplevelse å oppleve dette med apostlenes hester. I fjor gikk vi deler av pilegrimsleden til Santiago de Compostela med Norsk tur og vi hadde det helt fantastisk👍I juni går turen til Danmark og Legoland med barn, svigerbarn og barnebarn. Det er en forsinket feiring av vår 30 års bryllupsdag i fjor som vi skal feire sammen med denne reisen. Både små og store gleder seg.I august flyr vi til Kirkenes sammen med Tove og John på MacLilandstur. På flyplassen står en leiebil og venter og vi har leid et hus midt i sentrum og vet det blir bra. Vi skal treffe Elin Magga å oppleve reinens rike og mye mer. Vi kommer opp mens Kirkenesdagene pågår og får med oss folkelivet. Vi er i gang med å planlegge utflukter. Det er bare Per Svein av oss fire som har vært i Finmark før. Det var i jobbsammenheng på kurs på Sørøya. Dette blir veldig annerledes. Jeg ser mest frem til å treffe Elin og oppleve hennes verden💚Vi skal også ha en helg i Mariann og Knuts residens i Ålbæk i september en gang. Da reiser vi sammen med dem og MacLeods og da kaller vi oss MK MacLilands. Disse helgene er sjelebot med lave skuldre. Mariann traff jeg på masterstudiet på UIA da vi tok en master i offentlig politikk(statsvitenskap) og ledelse. I november drar Per Svein og jeg til London for å oppleve byen for første gang. Vi har mellomlandet, landet og sovet på hotell der, men ikke utforsket byen så det ser vi frem til. Det blir også muligheter for litt julegaveshopping om vi ønsker det. Time will show😊

Da gjenstår det bare å ønske riktig god torsdag med dagens ord🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s