Kjemp for alt det du har kjært.

Livet er sannelig ikke for amatører det er sikkert. Noen ganger er livet en helvetes kamp og da gjelder det å holde motet oppe og holde ut til det går over. Det er mange måter og gjøre det på og et av mine er kamprop/ sanger jeg synger for meg selv.

Året før jeg fødte Daniel , min yngste sønn, hadde jeg en missed abortion og det var ingen god opplevelse. Da sank jeg ned i dypet og ønsket bare å grave meg ned for så å grave meg opp igjen et halvt år senere for da visste jeg alt ville være bedre. Tre måneder etter jeg mistet barnet jeg bar ble jeg gravid igjen med Daniel. Både gleden og skrekken sto i taket. Jeg fikk ekstra oppfølging på grunn av det som skjedde, men også fordi jeg ble diagnostisert med lavt stoffskifte da Robert var ti måneder og gikk fast på medisiner. På første ultralyd i uke 12 ble svigermor og jeg introdusert for en liten turner som holdt et meget høyt aktivitetsnivå der inne.

Da det ble klart på neste ultralyd at jeg skulle bli kjerring som Faber Swenson , gynekologen, så kjekt sa det ga vi ham navnet Daniel. Da jeg var alene i bil eller ellers sang jeg min egenkomponerte kampsang for ham fritt etter en sang jeg hadde lært som barn. Jeg sang den for oss begge, men kanskje mest for meg selv😊 Den lød slik:Våg å stå som Daniel, kjemp som Daniel. Fatt det som et hellig forsett, gjør det fritt bekjent❤️ Om det hjalp vet jeg ikke, men en frisk og fin gutt som har gitt meg mange gleder i livet det fikk jeg👍

Da mobbesaken startet var det et annet vers fra en annen sang som holdt meg oppe og det fungerer fremdeles. Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder . Da er livet ei så svært, døden ikke heller.

Sommeren før mobbesaken til Robert ble kjent for oss, sommeren 2003 var vi som vanlig på famileferie i Danmark og Per Svein kjøper aviser til frokosen når vi er der. I en avis var en artikkel med et intervju med en som hadde vært i jegertroppen i det danske forsvaret og som nå hadde han gitt ut en bok som solgte som hakket møkk. Den boken het et liv på kanten og jeg satte himmel og jord i bevegelse for å få tak i den. Nå levde vi svært så ulike liv, men det var innstillingen hans til livet som fanget min interesse og verdiene hans. Han tok livet sitt på alvor, like så følelsene og drømmene sine og så hadde han et motto han hadde tatt med seg fra jegertroppen. Dette mottoet har jeg adoptert og tatt med meg siden. Mottoet er To quit is not an option og jeg har levd etter det siden. Boken er på utlån men er vel verdt å lese for alle som kjemper for det gode liv👍

En fin tirsdag ønskes alle💚

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s