Teppelykke i karibiske sukkertøyfarger💚

Startet dagen med denne tekoppen som jeg kjøpte til meg selv mens jeg ventet på svaret av farskapstesten etter at Jhonny ble født. Vi visste ikke om han før han ble født og en annen påtok seg farskapet så vi måtte få Kjærvik på banen. En lang historie som endte godt og som jeg tar en annen gang. Jeg kjøpte koppen fordi jeg var sikker på at han var vår og for å minne meg på at jeg skulle bli den beste bestemora jeg kunne være og at Jhonny fortjente kun det beste. Teen smaker alltid godt i denne koppen.

I dag skulle jeg sy sammen Pandora sitt lappeteppe. Hun bestilte et i rosa/lilla og sånne farger da hun skjønte at jeg holdt på å strikke et til Jhonny. Jeg hadde litt garn liggende som ble godkjent. Og etterhvert måtte jeg kjøpe flere nøster med garn i farger som matchet. Pandora er bestemor si største jente og hun er nå syv år og går i andre klasse.Dette er meg på samme alder som bildet av Pandora ovenfor. Pandora er bestemors jente og hun oppdrar meg mer enn gjerne. Hun har arvet kjolegenet til bestemor og for et par år siden dristet jeg meg til å kjøpe et par behagelige bukser til henne i gave og jeg tenkte det var kjekt å ha. Da fikk jeg høre det gitt. Du bestemor skal ikke kjøpe bukser til meg. Du skal kjøpe kjole. De andre kan godt kjøpe bukser, men ikke du . Du skal kjøpe kjoler og siden har jeg holdt meg til det😁👗Det måtte jo bli litt knappepynt på dette teppet også.På torsdag var hun innom for å sjekke progresjonen og i følge bestefar var hun fornøyd. Jeg var ikke hjemme. For noen år siden var hun innom da jeg satt og scrappet bilder. Hun så på en lang stund før hun sa: Du er flink til å være så gammel bestemor. Syns du jeg er gammel svarte jeg? Da så hun på meg lenge og sa: Du er jo bestemor😜Nå er teppet klar til henting og hun kan legge det på den nye senga når hun kommer hjem etter helgebesøk hos mamma i helga. Jhonny er kjempefornøyd med sitt hav og himmelteppe i blå og grønnfarger. Bestemors lille My, Amilia, vil ha et regnbueteppe. Jeg har kjøpt inn farger i alle regnbuens farger og har begynt. Det tar den tiden det tar😊God søndagskveld folkens👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s