Fryktkulturen kommer frem i dagens lys.

Bildet over er stjålet fra Budstikka og siden bilde er av Tove og meg med flere tar jeg meg den frihet å låne det her til bloggen. Det har vært en spennende og tøff dag. Det å høre hvordan varslerne har hatt det på jobb har vært helt forferdelig. Vi som hører på kjenner det i magen, hjertet og sjela. I dag har det vært fullt i den store rettssalen og jeg har snakket med mange som sier at historien til de to varslerne i retten er helt lik deres egen historie. Det er tøft å høre om det, men det er så bra at det kommer opp i dagen.

Det har vært gode parts og vitneforklaringer på begge sider som belyser godt det som har skjedd og det som skjer. Dommeren og meddommerne stiller gode og relevante spørsmål. Advokaten til varslerne er av samme kaliber som advokat Kjærvik i retten og det er et gedigent kompliment. Jeg trenger litt tid på å fordøye det jeg har opplevd i dag og kommer tilbake med mer i morgen.

Nå venter jeg på at min mann skal komme til byen å spise middag med meg. Han meldte at bussen var ti minutter forsinket og at jeg fikk blogge litt imens. Han tar toget til Stavanger i kveld for utreise i Nordsjøen i morgen tidlig. Så nå skal vi riktig kose oss med litt god mat før han reiser. Det er viktig å ha det litt gøy og kose seg mellom slagene. Ha en fin kveld der ute❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s