Intet nytt under solen.

Da er den første dagen over og begge parter har fått lagt frem sine innledningsforedrag. Det kom intet nytt fra kommunen. Det var forveksling likt på vår sak. De fraskriver seg alt ansvar og forteller om hvor på tilbudssiden de har vært for å hjelpe sine ansatte. For ikke å snakke om alle gangene de er blitt tilbudt psykologhjelp og at de har takket nei. Vi fikk også tilbud om familieterapi i sin tid når det vi i hvirkeligheten trengte var hjelp til å avdekke å stanse det som foregikk. Den bagatelliseringen og bortforklaringen som kom i dag var som forventet. Det er også en kjent sak for oss som jobber med mobbing at man prøver å sykeliggjøre den som mobbes i stedet for å gjøre noe med problemet.

Alt i alt har det vært en fin dag selv om vi har vært tilbake i Tingretten etter nesten fem år. Nå er innledningsrundene over og i morgen begynner partene å forklare seg og vitneførselelen begynner. Det er da vi vil se og forstå omfanget av denne saken. Enn så lenge stay tuned👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s